Ti opplevelser i Norge

Hotellopphold, restaurantbesøk og unike aktiviteter - akkurat det har de fleste av oss savnet under pandemien. Norge åpner forsiktig og sakte opp, og nå kan du endelig begynne å planlegge en liten get away.

Over et år med pandemi har gjort de fleste nordmenn ekstremt reiselystne. Tanken på et hotellrom, en fin restaurant, svømmetur i basseng eller late dager på spa høres ut som en fremmed drøm. Heldigvis er det mulig å bestille seg en opplevelse allerede nå. Flere steder i landet har åpnet opp for besøkende, og nettsider som YouWish og TrueStory frister med alt fra spa- og tretopphytteopphold til opplevelser som rafting, alpakkavandring og klatrepark for hele familien.

Mai er fylt med inneklemte dager, så hvorfor ikke unne seg en langhelg alene, sammen med kjæresten eller hele familien? Book et spabehandling til deg og ei venninne, eller overrask kjæresten med en Lamborghini Speedtest som han alltid har drømt om. Hva med å kun booke et hotellrom for å komme seg bort en natt?

Vi går mot bedre tider, og det er kanskje aldri vært så viktig som nå å kjenne på litt ekstra glede.Mirror Cabin

Denne bemerkelsesverdige speilhytten har kanskje dukket opp på dine sosiale medier? Er du på utkikk etter en unik overnattingsopplevelse, bør du ta en ekstra titt på Mirror Cabin. Overrask din bedre halvdel med et opphold i denne bortgjemte perlen og lad batteriene sammen.

Her kan du lese mer om denne opplevelsen.

Pris fra: 2950 kroner for to personer.Campervan

Denne nyheten har allerede rukket å bli populær av gode grunner. Nesten alle hotellene og overnattingsteder er fullbooket i sommer. Alle skal tross alt feriere i landet nok et år. Gjør sommeren ekstra morsom og sats på en unik opplevelser som campervan.

Tenk å våkne opp til utsikten over en fantastisk, turkis innsjø eller naturskjønne fjorden, mens man hører kaffetrakteren dryppe. En campervan gir deg muligheten til å være spontan, stoppe der du vil og tilbakelegge de milene du ønsker.

Les mer om opplevelsen her.

Pris fra: 2290 kroner for to personer.

Du kan også booke CabinCampers her.Romantikk på sparesort

Trenger du og din partner litt kvalitetstid, kan et opphold på sparesort hjelper dere godt på vei. Her blir dere skjemt bort med både frokostbuffet, middag og inngang til spa. Len dere tilbake og nyt en behandling før dere hopper i badebassenget. Avslutt kvelden med en romantisk middag for to.

Les mer om opplevelsen her.

Pris fra: 2590 kroner for to personerPrivat Badstue i Oslofjorden

Har du og vennegjengen sett på flåtene i Oslofjorden og lurt på hvorfor dere ikke har prøvd den kule opplevelsen? Tid i varm badstue etterfulgt av en dykkert i det friske vannet er en morsom aktivitet både på vinteren og sommeren.

Grip sjansen og kjøp et gavekort nå, så kan dere bruke det når Oslo åpner opp igjen.

Pris fra: 1800 kronerAlpakkavandring

De spesielle dyrene med de store øynene og søte utrykket har smeltet hjertene til både store og små. Alpakkavandring er derfor blitt meget populært over hele landet. Ta en tur familien eller venner og tilbring dagen med de milde, myke, nysgjerrige og vennlige dyrene. Her finner du mer informasjon om varighet og sted.

Pris fra: 490 kroner for to personerRomantikk på godset

Kjenner du noen som skulle gifte seg, men måtte utsette bryllupet pga pandemien? Dette kan være en ypperlig gave til dem. En romantisk overnatting på det herskapelige godset der rom med havutsikt og femretters gourmetmiddag er inkludert.

Refsnes Gods fra 1767 er en opplevelse i seg selv, og de gavemottakere vil ikke bli skuffet. Her finner du mer informasjon. Husk å sjekke smittevernsregler og tiltak i kommunene du har tenkt å besøke.

Pris fra: 4450 kroner for to personer.Lamborghini Speedtest

Menn og kvinner drømmer om å sette seg bak rattet på en skikkelig sportsbil og høre motoren bromme! Med sin V10 motor og 610 hestekrefter er Lamborghini Huracan en råtass på banen og en fryd for en som elsker fart og adrenalin.

Klikk hjem denne opplevelsen til din bedre halvdel her.

Pris fra: 1290 kronerPizzakurs hos Peloton Bar

Siden vi ikke kan besøke Italia, kan du bringe Italia til deg!

Dette er den perfekte gaven til alle som elsker Italia og det italienske kjøkkenet. Lær deg unike smakskombinasjoner og blir en skikkelig pizzamester.

Her kan du lese om denne opplevelsen.

Pris fr: 975 kronerGlamping ved Tinnsjø med Glamping Norge

Stadig flere kaster seg på telt-bølgen, men ikke alle på samme måten. Det finnes tross alt noe som heter glamping og det betyr rett og slett en glamorøs telttur for luksusdyret. Her disponerer dere store, møblerte telt med fire oppredde senger og vedovn. Ikke nok med det - dere har adgang til felleskjøkken og utegrill.

Høres det spennende ut, kan du lese mer om opplevelsen her.

Pris fra: 2400 kronerDigitale opplevelser

Har du lyst å være kreativ denne uken og vil ikke vente til din kommune åpner mer opp, kan du fortsatt få mer ut av hverdagen med digitale opplevelser.

Hva med digitalt italiensk matkurs eller digitalt escape room med gjengen fra jobb? Her finner du en liste over digitale opplevelser.

Les også

  1. Sesongens fineste bikinier

  2. Sommerens fineste badedrakter

tracker