Sko på salg

Nå har du muligheten til å gjøre et skikkelig godt skokupp!

De tunge støvlene er for lengst pakket bort til fordel for sneakers, sandaler og løpesko. Endelig ser det ut som sommeren er her for å bli. Flere nettbutikker frister med sommersalg, og det betyr store rabatter på klær og sko.

Sjekk ut disse skoene du kan klikke hjem nå:Er det et par sko som det er verdt å investere penger i, så er det sneakers.

Sjekk ut denne modellen fra HUB som nå er satt ned med 35 prosent!Du kommer ikke gjennom sommeren uten fine og gode sandaler.

Sko fra Love Our Planet er satt ned med 30 prosent.Herlige løpesko som passer både lange og korte løpeturer. Nå sparer du 30 prosent! Se de her.

Lyst på nye treningsklær eller sko til en rimelig penge. Sjekk salget her.Sandaler som er både fine og komfortable på foten. I tillegg er de også satt ned med 25 prosent!

Sjekk de ut her!Les også

Spar opptil 50 prosent på NikeHerlige chunky sandaler til ferien.

Sjekk de ut hos Get Inspired og spar 30 prosent.Lekre treningsko til sommerens økter trenger ikke å koste skjorta. Du finner Levity CloudMax satt ned fra 1199 kroner til 599 kroner. Sjekk ut tilbudet her.Tøysko slik som disse skriker sommer og sol.

Skoene fra Cruz er satt ned med hele 59 prosent! Du finner de her.Når et skopar heter «Wearallday» så sier det litt.

De komfortable skoene fra Nike kan bli dine til 25 prosent rabatt. Sjekk de ut her.Nok et par fine sandaler som lar tærne puste. Sandalene er satt ned med 30 prosent!Lekre mokkasiner til sensommeren og høsten. Skoene finner du hos Get Inspired til 30 prosent rabatt.Tenk så fine disse er med solbrune legger!

Sandaler fra Fort Lauderdale er satt ned med 30 prosent. Du finner de her.Se så fine og sporty! Disse passer til ethvert antrekk den kommende tiden. Skoene er satt ned til kun 299 kroner hos Tights.no

Her finner du flere sko til intropris.Chunky sneakers går ikke av moten. Nå kaprer du disse til 45 prosent rabatt.

Sko fra Asfvalt finner du hos Get Inspired.Anton Sport frister med gode medlemstilbud og nå kan du gjøre kupp på klær og sko fra Nike. Sjekk for eksempel ut denne herlige løpeskoen!

Modellen Nike Joyride Dual Run kan nå bli din til kun 699 kroner. Se nærmere på skoene her.

Les også

  1. Sesongens fineste bikinier

  2. Sommerens fineste badedrakter

  3. Vannleker og vannspredere til barn

  4. 15 kjoler til under 500-lappen

tracker