Kjolene du kaprer på salg

Foto: UNSPLASH

Sommersalgene er godt i gang og det betyr at du kan sikre deg drømmekjolen til en meget god pris.

Det florerer av lekre kjoler i de ulike nettbutikkene, og sommerlige rabatter preger prislappene. Under finner du noen godbiter som kan brukes både sommer og høst. Men husk - det gjelder å være rask da mange av størrelsene flyr ut av butikkene.

Produsert av VG Partnerstudio

Kjolene du kaprer på salg

Kjolene du kaprer på salg

Sommersalgene er godt i gang og det betyr at du kan kapre drømmekjolen til en meget godt pris. Det florerer av lekre kjoler i de ulike nettbutikkene og det frister veldig å klikke hjem en kreasjon eller to når prislappen i tillegg er rød. Under finner du noen godbiter til en rimelig penge.

Sveip for å lese 👉🏽

Foto: Unsplash

Nydelig farge

Denne kan du enkelt bruke på høsten med en t-skjorte under og et par kule ankelboots.

Puffermer

Puffermer er en stor trend denne sesongen, og vi falt ekstra for denne med blomsterprint. Du sparer hele 50 prosent.

Kjole til flere sesonger

Det er lurt å se etter plagg som kan brukes både sommer og høst. Denne kjolen fra &Other Stories har lange ermer og et superfint snitt, som vil passe til lange boots og skinnjakke i høst.

En søt flørt

Denne kjolen er perfekt til varme sommerdager. Søt og feminin. Du kan klikke den hjem til under 200-lappen!

Jobbkjole

Det er ikke alltid like lett å finne en kjole du kan bruke på jobb. Denne varianten i denim vil passe utmerket både på kontoret og til en middag ute med venner.

Maxikjole

I løpet av sommeren vil du ha bruk for en lang kjole. Enten du skal pynte deg litt ekstra til en middag med kjæresten, eller skal i et bryllup - maxikjolen er en sikker vinner.

Art deco

En nydelig art deco-inspirert kjole med lange ermer. Style den med et par fine sandaler og en stråhatt for en gjennomført look.

Blomster

Solkysset hud og lys blomsterkjole er en klassiker. Kjolen med volanger og lange ermer kan brukes sesong etter sesong.

Volanger

En delikat kjole med trendy volanger. Denne passer perfekt til sommeren og varmen, siden kjolen er laget av pustende lin.

Trendfargen

Grønn er desidert sommerens mest trendy farge og det er derfor ekstra stas å finne en kjole i grønt på salg. Denne koster deg kun 281 kroner, så klikk den hjem før størrelsen din er utsolgt!

Les mer:


I samarbeid med utvalgte annonsører utvikler VG Partnerstudio AS innhold av høy kvalitet, som publiseres på VGs plattformer.

Innholdet fra VG Partnerstudio er merket tydelig som annonsørinnhold. Annonselenkene i saken fører til nettbutikker der VG Partnerstudio får en provisjon av ordresummen ved en transaksjon. Inntektene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Aksjeselskapet VG Partnerstudio er et separat produksjonsselskap uten tilknytning til redaksjonen. Ingen i studioet jobber samtidig i redaksjonen i VG.

VGs samfunnsoppdrag og rolle som uavhengig redaksjonell gransker påvirkes derfor ikke av VG Partnerstudio.

Les mer på vgpartnerstudio.no