Foto: Produsenten

Foto: Produsenten

Reisedingser: Slik reiser du smart

Det finnes en rekke duppeditter og gadgets som kan komme til nytte og gjøre reisen langt mer behagelig.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Enten du skal på hytta, til syden eller på weekendtur, er det ingen grunn til at du ikke skal nyte selve reisen. Det er lite som er så irriterende som en telefon som går tom for strøm, ukomfortable seter på flyet eller alt for mange timer på tur uten underholdning.

Her er noen smarte, morsomme og praktiske reisedingser du bør sjekke ut før du dra på tur.Digital bagasjevekt

Foto: Produsenten

Unngå overvekt og vei bagasjen din der du er.

Den smarte digitale bagasjevekten koster kun 69 kroner.

Se også på denne bagasjevekten fra Vagaborn.Oppblåsbar reisepute

Foto: Produsenten

En lang flyreise er sjeldent en komfortabel opplevelse. Enten sovner du på naboens skulder eller prøver konstant å finne en stilling som holder hodet på en plass. Skaffer du deg reiseputen fra Vagaborn, så er problemet derimot løst.

Med hull på begge sider har du et sted å hvile armene, og det blir enkelt å finne en sovestilling uten at du trenger å ligge.

Her kan du se flere måter å bruke puten på.LED-leselampe med klemme

Foto: Produsenten

Skal du lese et blad eller en bok trenger du lys både i bilen, på toget, flyet eller i telten. Denne geniale lampen fra Spralla® sitter på en fleksibel arm, og klemmen gjør at du kan feste den akkurat der du vil.

Lampen koster 79 kroner og du finner den hos CoolStuff.Sammenfoldbar vannflaske

Foto: Produsenten

Er du flink til å få i deg nok væske i løpet av dagen?

På reise er det fort gjort å slukke tørsten med en brus, selv om du vet at vann hadde vært mye bedre. Vi går ofte for det som er tilgjengelig og enkelt. Denne sammenfoldbare flasken gjør det lett å ta med seg vann på tur.

Flasken er både praktisk, solid og fleksibel. Fyll den med vann, og brett den sammen når den er tom.

Flasken koster 179 kroner.True wireless-ørepropper

Foto: Produsenten

Hvem elsker vel ikke musikk når de er på reisefot?

Her får du trådløse ørepropper med et ladeetui! Med en vekt på kun 4 gram har du et par ørepropper perfekte til hverdagsbruk, reise og trening.

Her kan du lese mer om Andersson TEW-5000 som er anbefalt av Tek.no.Nakkepute med minneskum

Foto: Produsenten

Din fine reisevenn!

Evolution Classic fra Cabeau er myk, behagelig og smart. Ikke er den spesielt dyr heller – kun 299 kroner.

Puten er flat i nakken, noe som betyr at du kommer hele veien inn til stolens rygg. Hodet og skuldrene kan slappe av, men ikke nok med det: På venstre side finner du en lomme til mobilen slik at du har kontroll på telefonen mens du sover.

Her finner du nakkeputen.Nødlader med USB-C og Power Delivery

Foto: Produsenten

En nødlader fullspekket med lademuligheter. Laderen er så sterk at du kan lade telefonen og nettbrettet flere ganger på ett batteri. Du kan lade flere enheter samtidig da nødladeren har tre USB-utganger.

Nødladeren fra Andersson ble kåret til "Best i test" med karakteren 10 av 10 mulige av TEK.NO 6. Juli 2019. Mer informasjon finner du på NetOnNet.

Laderen koster 399 kroner i nettbutikken.Nanopresso NS bærbar espressomaskin

Foto: Produsenten

Kaffeelskere – se hit!

Hater du kaffen på flyplassen eller bensinstasjonen, vet du hvor lang reiseveien kan bli uten en kopp av den varmende og oppkvikkende drikken. Med denne bærbare espressomaskinen vil du aldri måtte drikke en dårlig kopp kaffe på tur igjen.

Settet består av en espressomaskin for malt kaffe og en adapter til Nespresso-kapsler. Du trenger altså kun malt kaffe eller kapsler, samt varmt vann. Og vips, så er du klar for roadtrip.

Her kan du lese mer om Nanopresso.Spill

Foto: Produsenten

Skal du tilbringe mange timer i bil, fly eller tog kan et artig spill få tiden til å gå. Trivia Pursuit er favoritten til mange, og nå finnes det enda flere versjoner av det populære spillet. Friends og Big Bang Theory fans kan bare glede seg!

Hva har Joey døpt den deilige stolen sin? Eller hvordan leker man egentlig Rock, Paper, Scissor, Lizard, Spock? Kan du svarene på disse spørsmålene kommer du til å storkose deg med disse spillene!

Foto: ProdusentenVooni® trådløs billader

Foto: Produsenten

Skal du på roadtrip trenger du en fulladet telefon. Passasjerene skal tross alt være DJs, du trenger GPS, og ikke minst skal hele gjengen ha underholdning på turen. Nå kan du lade telefonen i bilen takket via den trådløse billaderen som lader via induksjonsteknikk og støtter alle QI-kompatible smarttelefoner.

Dette betyr slutt på ledningskrøll i bilen. Her kan du lese mer om den trådløse billaderen.Sovemaske

Foto: Produsenten

Å sove i bil eller fly er en vanskelig oppgave for mange. Derfor kan det være lurt å gå til innkjøp av hjelpemidler som kan hjelpe deg på vei, som for eksempel en sovemaske. Denne koster kun 143 kroner hos Adlibris.Fold Up-sminkepung

Foto: Produsenten

Vi har alle vært der … Du fyller toalettvesken opp til randen. Når du skal finne liplineren eller øyenskyggen må du grave gjennom alt før du til slutt heller ut hele innholdet på hotellgulvet. Med denne smarte sminkepungen er det slutt på rot.

Bare ved hjelp av snøring kan du like enkelt åpne sminkepungen som en duk, og igjen forvandle den til en liten, kompakt veske.

Sminkepungen koster 129 kroner, og er en genial gave til venninnen som alltid graver i sin «lille» sminkeveske.

Outlust® Fold Up-sminkepung finner du her.Ansiktspray

Foto: Produsenten

Aircondition, mange mennesker, flyplasser, bilen – alt dette bidrar til at huden blir tørr på reise.

En god fuktighetsspray kan redde huden din på tur.

Kiehl's Cactus Flower & Tibetan Ginseng Hydrating Mist

La Mer The Mist

Emma S. Moisturising Facial Mist

Ikke glem en antibakteriellsåpe!

Les også:

Her er vårens fineste sneakers til henne

tracker