Julekalender: Dette er årets favoritter til voksne

Overrask din kjære med en annerledes adventskalender. Vi gir deg årets julekalender-guide for 2021.

*Artikkelen oppdateres kontinuerlig.

Ja, det er fortsatt en god stund til desember, men flere butikker har allerede begynt å få inn årets julekalendere. Den nostalgiske sjokoladekalenderen må også i år vike til side, når det finnes så utrolig mange kreative og morsomme adventskalendere å velge mellom.

Etter en annerledes jul i 2020 kan vi endelig feire jul sammen med alle kjente og kjære. En unik, morsom og spesiell julekalender er en kjempefin liten gave til noen du er glad eller noen du har lyst å gjøre ekstra stas på. Du må selvsagt ikke glemme deg selv. Vi mener at du aldri er for gammel for å sette pris på en julekalender.

Her er årets julekalendere til voksne:
Kjærlighetskalender for par

Fyll desembermåneden med kjærlighet og kos. Bak hver luke skjuler det seg tre spennende aktiviteter dere - bare dere to. Kalenderen inneholder 31 luker i tillegg, så her har dere masse å se frem til.

Her kan du kjøpe julekalenderen.Daring December – julekalender for par

Desember trenger ikke å bli årets kaldeste måned. Isteden for fysiske gaver skal dere finne på noe sammen. Valget står som regel mellom noe enkelt og romantisk, noe sexy og som virkelig får fart på temperaturen. Hva velger du?

Her finner dere julekalenderen.

Her finner du flere spennende, morsomme og annerledes julekalendere.Nytelse Erotisk Adventskalender Limited Edition 2021

Tror du at det er lenge igjen til jul og du har god tid når det kommer til julekalendere? Tro om igjen. Salget av erotiske julekalendere har allerede startet og nettbutikken Nytelse ser en enorm interesse allerede nå!

Den eksklusive julekalenderen har blitt utsolgt fem år på rad og det er tydelig at 2021 ikke blir et unntak. Sikre deg julekalenderen som inneholder 24 poser med spennende innhold som blant annet bestselgeren Womanizer Liberty og 12 andre spennende sexleketøy!

Forhåndsbestill adventskalenderen her.Naughty and Nice frekk julekalender 2021

Fjorårets kalender ble utsolgt på rekordtid, og fikk du ikke sjansen til å bestille den hjem i 2020, har du sjansen nå!

De 24 lukene skjuler gaver som vibrerer, smaker, stimulerer, smører og pirrer - perfekt for deg og din kjæreste!

Skaff deg årets utgave av Naughty and Nice julekalender her.Amorelie erotisk julekalender - The Original

Det finnes mange sexxy julekalendere du og din kjære kan kose dere med i desember. Amorelie erotiske-julekalender inneholder sensuelle produkter til en verdi av ca. 4100 kroner. Kalenderen har en prislapp på 1699 kroner. Les mer om innholdet her.Amorelie Erotisk Julekalender - Luxury

Dette er en premiumutgaven av Amorelies erotiske-julekalender fylt med sensuelle og sexy gaver til både henne og ham.

Har du lyst, har du lov til å klikke hjem kalenderen som er fylt med leker, massasjeprodukter og tilbehør til en verdi av 6200 kroner! Her kan du lese mer om denne luksuriøse kalenderen.Sinful Deluxe Julekalender 2021

Kalenderen kjent fra TV kommer nå i ny utgave med helt nytt utvalg av produkter som både inkluderer vibrerende sexleketøy, tilbehør til forførende forspill og til bondagelek.

Kjøp kalenderen her.

Sinful Classic Julekalender 2021 finner du her.Satisfyer Advent Calendar

Satisfyers adventskalender er fylt med 24 spennende leker, undertøy og apotekprodukter, som passer like godt til single som par. Gjør litt mer adventstiden og overrask partneren din med denne kalenderen med verdi på 9000 kroner. Du betaler 1505 kroner.

Her finner du flere adventskalendere.Rituals

Julekalendere fra Rituals rives ut av butikkhyllene hvert år. Bak hver luke på The Ritual of Advent 2D Advent Calendar finner du de kjente velduftende produktene som gjør ventetiden til juleaften ekstra hyggelig.

Overvåk produktet her og vær tidlig ute med å sikre deg den populære kalenderen.Lyko 24K Advent Calendar

I år fortjener du en kalender som er proppfull av luksus, luksus og mer luksus. Denne adventskalenderen fra Lyko inneholder produkter ved hele 9 800 kroner! Du betaler kun 2449 kroner.

Overvåk den her!Nivea Giftpack Advent Calendar

Det er enkelt å telle ned dagene til jul, samtidig som du pleier huden med denne adventskalenderen fra Nivea.

Du finner den her!Loreal Paris 14 Rue Royal Advent Calendar

Bak denne herlige kalenderen skjuler det seg lekre produkter fra L'oréal Paris til en samlet verdi av 2700 kroner. Kalenderen koster 1205 kroner hos Lyko.Chili Klaus-Julekalender

En julekalender for de aller tøffeste!

Hvis mottakeren syns sjokolade er kjedelig kan du overraske hen med Chili Klaus-kalenderen fylt med chilikuler, chilikarameller, chiligodteri og hot saus. Denne pleier å være meget populær hvert år, så vær tidlig ute!

Mer informasjon om kalenderen finner du her.Lakris Adventskalender

Den populære og meget velsmakende julekalenderen fra Lakrids By Johan Bülow blir hvert år revet ut av butikkhyllene. Du kan være tidlig ute i år og bestille kalenderen allerede nå og få den hjem i oktober.

Her kan du forhåndsbestille kalenderen.

Får du ikke nok julekalendere? Sjekk ut enda flere her!

Lakritsfabriken i Ramlösa-julekalender

Enda en herlig julekalender fylt med premium-lakris fra Lakritsfabriken i Ramlösa.Her kan godtemomsen kose seg med alt fra søtt til supersalt lakris, og alt i alt 720 gram lakris fordelt på 24 luker.

Her finner du julekalenderen.Bomb Cosmetics badebombe-julekalender

Det er lite som slår et avslappende og varmt bad, og denne kalenderen er fylt med nydelige badebomber, såper og annet som vil gjøre kveldsbadet til dagens deiligste opplevelse.

Denne kalenderen er perfekt for alle som stresser rundt en hel måned før jul.

Bomb Cosmetics badebombe-julekalender finner du her.
Chit Chat Christmas Sparkle julekalender med sminke

Har du en jente i familien som elsker glitter, farger og sminke kan denne kalenderen falle henne i smak. Bak hver luke skjuler det seg søt sminke, morsom neglepynt og praktiske skjønnhetstilbehør som setter farge på desember.

Adventskalenderen finner du her.

Her finner du enda en sminkekalender.Julekalender for sofapoteter

Det er mange som syns at det har vært vanskelig å komme tilbake til treningsrutinene etter covid og nyttårsforsett pleier sjeldent å fungere. Denne julekalenderen skal oppfordre deg til å bevege deg litt måneden der vi koser oss litt ekstra. Bak hver luke finner du tre ulike øvelser du ka gjøre. Bruk kalenderen selv eller gi den til treningspartneren din så dere kan gjøre øvelsene sammen.

Her finner du julekalenderen.English Tea Shop-julekalender

Ikke alle elsker kaffe, men en god og varm kopp te vil falle i smak hos de fleste. Tenk så koselig julekalender dette er å gi til tante, bestemor eller en venninne som er en skikkelig teelsker.

Julekalenderen finner du her.Niederegger Vinterklassiker Marsipankalender

Hva forbinder du med marsipan? Jul, så klart! Denne julekalenderen er fylt med luksuriøs marsipan fra Niederegger. Dette er den perfekte måten å telle ned dager til juleaften på.

Julekalender her.Spralla® Julekalender i tre

Elsker du egenkomponert julekalender, men lyst å gjøre den ekstra fin? Hva med denne lekkert pyntede julekalenderen i tre kan stå fremme som en interiørgjenstand?

Fyll den med små gaver, godteri og lapper. Kalenderen finner du her.Winter Woodland spa-julekalender

Enda en kalender som hjelper deg med å slappe av i ukene før jul. Glem alt av gaver, dekorasjoner og julebord og nyt heller en spadag hjemme takket være denne julekalenderen fylt med morsomme badebomber fine såper, lotioner og flotte produkter for kroppspleie.

Julekalenderen Winter Woodland finner du her.Puslespillkalender

Har du en puslespill-entusiast i familien kan denne julekalenderen falle i smak. Bak hver luke får personen en bunke puslespillbrikker som frem til julaften resulterer i et komplett og julete puslespill på til sammen 300 brikker.

Her kan du kjøpe julekalenderen.Strømpekalender pastell

Alle kjenner til sokketyven. Den lille sniken som stjeler sokkene våre og gjør at vi aldri kan se til å ha nok like sokker i skuffen. Hvorfor ikke kjøpe en julekalender som kan hjelpe deg med å organisere sokkeskuffen?

En julekalender fylt med 24 par sokker i størrelse 37-40 er faktisk ganske genialt.

Her finner du kalenderen.Man Stuff-julekalender

Trenger kompisen eller bror en liten «shine up» før jul? Hva med å overlevere en julekalender fylt med såper, sjampo og barberingskrem?

Kompisen kan stelle skjegget, ta en dusj og lufte som en julerose til selveste juleaften!

Man Stuff-julekalender finner du her.

Får du ikke nok julekalendere? Sjekk ut enda flere her!Wera Verktøyskalender

En handy-mann eller en handy-woman kan smile ekstra mye når de får en julekalender der 24 luker ikke er fylt med sjokolade men av bits og skruverktøy med smarte funksjoner.

Ta en ekstra titt på denne julekalenderen.Mercedes-Benz G-klasse julekalender

Hvorfor skal leke med sjokoladekalender når du kan bygge den ikoniske terrengbilen Geländewagen i skala 1:43, en lydmodul med den originale motorlyden og en bunnplate med miljøbilder?

Ja, en egen julekalender for bilentusiaster er tingen!Mercedes-Benz 300 SL-julekalender

Hvis mannen eller kvinnen er bilinteressert kan en julekalender med sjokolade være skuffende. Sats heller på en julekalender som hyller en av de mest ikoniske bilene fra Mercedes Benz. Her får vedkommende bygge en modellbil i skala 1:43, en lydmodul med den originale motorlyden og en bunnplate med miljøbilder.

Julekalenderen finner du her.

Eller hva med en Mercedes-AMG-julekalenderen? Du finner den her.Vespa Julekalender

Lyst å bygge din egen Vespa? Nå kan du gjøre det mens du teller ned dager til jul.

Her er Vespa-julekalender.

Gjør desembermåneden til den beste i året. Her finner du flere spennende, morsomme og annerledes julekalendere.


Lag din egen kalender med tekst

Har du lyst å være kreativ og ekstra romantisk denne julen, kan du overraske din kjæreste med en julekalender fylt med 24 romantiske meldinger. Tro oss - enhver kvinne vil sette pris på denne personlige kalenderen som du har brukt både tid og energi på.

Julekalenderen finner du her.

Får du ikke nok julekalendere? Sjekk ut enda flere her!


tracker