Julekalender: Dette er årets favoritter til voksne

Overrask din kjære med en annerledes adventskalender. Vi gir deg årets julekalender-guide for 2021.

*Artikkelen oppdateres kontinuerlig.

Nå er der ikke lenge igjen til jul, og du bør ha en kalender eller to i hus.

Etter en annerledes jul i 2020 kan vi endelig feire jul sammen med alle kjente og kjære. En unik, morsom og spesiell julekalender er en kjempefin liten gave til noen du er glad eller noen du har lyst å gjøre ekstra stas på. Du må selvsagt ikke glemme deg selv. Vi mener at du aldri er for gammel for å sette pris på en julekalender.

OBS: Flere av julekalendere er allerede utsolgt!

Her er årets julekalendere til voksne:
Friends-kalender

Uten å åpne lukene, kan vi nesten garantere at dette er en bedre gave enn hva Joey og Chandler ga vennene sine en jul!

Denne julekalenderen skjuler morsomme småting til fans av Venner for livet, så dette er drømmekalenderen til de som konstant siterer den populære serien.

Her finner du kalenderen.Cartwright & Butler luksuriøs julekalender med delikatesser

En gigantisk julekalender fylt med godsaker som fudge og kaker, blandet med lekre ostekjeks, luksuriøse marmelader og uimotståelige teer fra britiske Cartwright & Butler. Kalenderen har en vekt på over 4,5 kilo så du blir ikke skuffet når du teller ned dagene til jul.

Kalenderen finner du her.Harry Potter-julekalender med sokker

Hei Harry Potter-fans. Denne kalenderen byr på tolv par myke, deilige sokker med motiv fra Harry Potter sin magiske verden.

Her finner du kalenderen.Whittard kakao-kalender for to

Etter skiturene, aketurene eller snøballkrigen er det ingenting som varmer like søtt som en kopp kakao. Her er kalenderen som bak luke skjuler to kopper varm sjokolade. Nydelig til å ha på hytta f. eks.

Julekalender her.Biotherm Aquasource Advent Calendar

Er du en tilhenger av Biotherms serier som Aquasource, Blue Therapy og Life Plankton er dette kalenderen får deg. Bak hver luke finner du herlige Biotherms klassikerefra blant annet disse seriene.

Her kan du kjøpe kalenderen.Sensai, The 12 Holiday Advent Calender

Siden kalenderen inneholder 12 luker og ikke 24 kan dette bli sett på som et gavesett. 12 herlige produkter fra anerkjente Sensai skjuler seg bak de 12 lukene i denne kalenderen. Du kan gi den bort som en gave til noen du er glad i, eller beholde den selv.

Les mer om den her.

Her finner du flere skjønnhetskalendere.Giorgio Armani Advent Calendar

Den elegante Armani Beauty adventskalenderen er enkel å kjenne igjen da den kommer i merkets signaturrøde farge. Bak hver luke finner du et Armani skjønnhetsikon som parfyme, makeup og hudpleie.

Her kan du kjøpe adventskalenderen.Whittard kaffekalender for to

Når det å dele er viktig! Denne luksuriøse kaffekalenderen består av 24 luker med 12 spennende smakskombinasjoner. Du får to poser kaffe bak hver luke, slik at denne kalenderen kan gjerne deles.

Her finner du julekalenderen.Cupid & Comet luksus-hundekalender

Vi må ikke glemme våre firebeinte venner denne julen. Lille voffsen hjemme vil bli kjempeglad for en julekalender fylt med godbiter.

Du finner den her.Cupid & Comet luksus-kattekalender

Lille Felix er ikke glemt han heller. Skal du kose deg med en sjokolade- eller skjønnhetskalender hver morgen før juleaften, skal jo pus gjøre det samme. En kalender fylt med 24 godbiter til katt kan du klikke hjem fra CoolStuff.Xocolatl sjokoladekalender

Glem kjedelig og smakløs sjokolade i desember. Her får du tjuefire håndpyntede konfektbitene som kan spises alene eller deles med andre.

Finn julekalenderen her.Rituals - utsolgt

Bak hver luke på The Ritual of Advent 2D Advent Calendar finner du de kjente velduftende produktene som gjør ventetiden til juleaften ekstra hyggelig. Denne er en favoritt hos mange, blant annet Min Mote-redaksjonen som gir denne kalenderen terningkast 6. Les hele testen her. ( redaksjonell artikkel)

Kalenderen er utsolgt de fleste steder, men du kan overvåke den her.Adventskalender med egne bilder

Tenk så koselig det vil være å kunne gi bort en julekalender med bilde av barnebarna til besteforeldre. Ikke nok med at du kan nyte herlig Ferrero-sjokolade i 24 dager - du kan designe kalenderen med ditt eget bilde fra Cewe her!

Lag en kalender til kjæresten med bilde av dere to eller gi bort et bilde av hele familien til mor og far. En personlig kalender som dette vil falle i smak hos alle.

Adventskalender XXL med Ferrero-sjokolade finner du her.


Bestillingsfrist: 21 novemberIkke Lov Å Le På Hytta - Julekalender

Den hysteriske serien er en favoritt hos mange, og nå har du sjansen til å ha det like morsomt som deltagere på VGTV. Denne adventskalenderen lar deg samle dine kjente og kjære til en aldri så liten konkurranse. Gjør deg klar for mye latter i desember!

Her kan du kjøpe julekalenderen.LAKRIS - Adventskalender

Hvorfor ikke klikke hjem deilige, håndlagde prisvinnende sjokolade/konfektbiter til deg selv, en venninne eller et familiemedlem.

Adventskalender fylt med 24 lakrisbiter finne du hos Morgenlevering.SJOKOLADE - Adventskalender

Morgenlevering lar deg bestille herlige julekalendere rett hjem til deg selv eller noen du er glad i.

Denne kalenderen med håndlagde smakfulle prisvinnende sjokolade/konfektbiter finner du her.Yves Saint Laurent Advent Calendar

Lyst å gjøre stas på kjæresten din? Overrask henne med denne eksklusive kalenderen som inneholder 2 produkter i fullstørrelse, 21 minier og en spesiell gave.

Adventskalenderen fra populære YSL finner du her.Lancôme Advent Calendar

Det kan ikke bli feil å unne seg denne eksklusive adventskalenderen fra Lancôme fylt med 24 lekre skjønnhetsoverraskelser. Du fortjener det.

Kjøp kalenderen her.Kiehl’s julekalender

Endelig er den her, kolleksjon av Kiehl’s mest populære hudpleieprodukter. Verdi på over 2000 kroner. Få tak i den her!L'Occitane Premium Calendar Holiday

Du vil ikke bli skuffet om du får denne kalenderen som gave i desember. Ja, bestselgende Shea Butter Hand Cream skjuler seg bak lukene.

Kjøp kalenderen hos Lyko.

Her finner du L'Occitane sin Classic Calendar Holiday.The Mallows Marshmallows-julekalender

Her kan du nyte ikke bare en men to deilige, økologiske marshmallows hver eneste dag frem til juleaften.

Start hver desembermorgen med å bite i puffete, myke gourmetmarshmallows.LYKO Skinderella Advent Calendar

Unn deg en 24-dagersfest med denne herlige kalenderen fylt med overraskelser fra både klassiske skjønnhetsmerker og nye stjerneskudd. Denne ble lansert 5. oktober og er allerede kjempepopulær!

Kupp den her før det er for sent.
Ferrero Collection-julekalender

Denne Ferrero Rocher-julekalenderen er en fryd for alle. De utsøkte sjokoladene som gjemmer seg bak hver luke vil ikke skuffe: Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir.

Dette er kalenderen du vil ha helt for deg selv og ikke dele med noen andre.Bubble T-badekalender

Hvis du elsker å ta lange bad, vil du elske denne kalenderen. Bak hver luke finner du herlige produkter som badebomber, hudkremer og dusjkrem.

Kjøp den her.

Kjærlighetskalender for par

Fyll desembermåneden med kjærlighet og kos. Bak hver luke skjuler det seg tre spennende aktiviteter til dere - bare dere to. Kalenderen inneholder 31 luker i tillegg, så her har dere masse å se frem til.

Kundene sier: Fint med en liten stund sammen hver dag, med et element av barndommens spenning i tillegg. Aktivitetene er variert, lett å gjennomføre, og alltid er det noe man ikke typisk gjør sammen ellers, som man får lyst å prøve utSally

Her kan du kjøpe julekalenderen.Daring December – julekalender for par

Desember trenger ikke å bli årets kaldeste måned. Isteden for fysiske gaver skal dere finne på noe sammen. Valget står som regel mellom noe enkelt og romantisk, noe sexy og som virkelig får fart på temperaturen. Hva velger du?

Kundene sier: Veldig gøy for par! Både koselige og litt mer sexy luker, og gøy at man får 3 å velge mellom i hver luke (aka mer for pengene). — Lovebird

Her finner dere julekalenderen.

Her finner du flere spennende, morsomme og annerledes julekalendere.Nytelse Erotisk Adventskalender Limited Edition 2021

Tror du at det er lenge igjen til jul og du har god tid når det kommer til julekalendere? Tro om igjen. Salget av erotiske julekalendere har allerede startet!

Julekalenderen har blitt utsolgt fem år på rad og det er tydelig at 2021 ikke blir et unntak. Sikre deg julekalenderen som inneholder poser med spennende innhold som blant annet bestselgeren Womanizer Liberty og 12 andre spennende sexleketøy til deg og partneren. Pakken har en totalverdi på 5686 kroner, men du får den nå til kun 1990 kroner!

Kundene sier: Jeg har testet Nytelse.no sin julekalender i alle år. Årets julekalender slår alle forventninger! Nytelse.no har gjort det igjen. Wow så vanvittig mye bra produkter og til den prisen... Dette er GARANTERT årets beste julekalender til voksne ! Anbefales til alle par og single! - anonym kunde

Sikre deg adventskalenderen her.Naughty and Nice frekk julekalender 2021

Fjorårets kalender ble utsolgt på rekordtid, og fikk du ikke sjansen til å bestille den hjem i 2020, har du sjansen nå!

De 24 lukene skjuler gaver som vibrerer, smaker, stimulerer, smører og pirrer - perfekt for deg og din kjæreste!

Skaff deg årets utgave av Naughty and Nice julekalender her.Amorelie erotisk julekalender - The Original

Det finnes mange sexy julekalendere du og din kjære kan kose dere med i desember. Amorelie erotiske-julekalender inneholder sensuelle produkter til en verdi av ca. 4100 kroner. Kalenderen har en prislapp på 1699 kroner. Les mer om innholdet her.Erotisk julekalender fra Amor

Fjorårets kalender ble revet bort, melder nettbutikken. Her er den endelig tilgjengelig igjen! Erotisk kalender som gjør adventstiden litt mer pirrende og sexy. Produktene i kalenderen har en verdi på over 4000 kroner. Her får du tak i den til kun 1 595 kroner.Amorelie Erotisk Julekalender - Luxury

Dette er en premiumutgaven av Amorelies erotiske-julekalender fylt med sensuelle og sexy gaver til både henne og ham.

Har du lyst, har du lov til å klikke hjem kalenderen som er fylt med leker, massasjeprodukter og tilbehør til en verdi av 6200 kroner! Her kan du lese mer om denne luksuriøse kalenderen.Sinful Deluxe Julekalender 2021

Kalenderen kjent fra TV kommer nå i ny utgave med helt nytt utvalg av produkter som både inkluderer vibrerende sexleketøy, tilbehør til forførende forspill og til bondagelek.

Kjøp kalenderen her.

Sinful Classic Julekalender 2021 finner du her.Satisfyer Advent Calendar

Satisfyers adventskalender er fylt med 24 spennende leker, undertøy og apotekprodukter, som passer like godt til single som par. Gjør litt mer ut av adventstiden og overrask partneren din med denne kalenderen med verdi på 9000 kroner. Du betaler 1505 kroner.

Her finner du flere adventskalendere.Magasin du Nord eksklusiv sjokoladekalender i tre

Dette er kalenderen for noen du er glad i, eller deg selv.Denne eksklusive sjokoladekalenderen fra danske Magasin du Nord er ikke som en vanlig sjokoladekalender. Ikke bare får du sjokoladetrøfler av høyeste kvalitet fra Magasin Chokolade, men selve kalenderen er et nydelig interiørelement som lyser opp i desembermørket.

Her kan du lese mer om sjokoladekalenderen.Babor Advent Calendar

Som hvert år kommer Babor med sin populære adventskalender med 24 ampuller. Dette er ikke feil å starte nedtellingen til julen med å ta ekstra godt vare på huden.

Du finner kalenderen her.MAC Advent Calendar Advent Calender

Nå kan du kjøpe 24 øyeblikk med M·A·C-magi. Kalenderen skjuler både små og store overraskelser fra det populære merket.

MinMote har testet julekalendere og redaksjonen gir denne fra Mac terningkast 5. Les testen her. (redaksjonell artikkel)

Her kan du titte på kalenderen.Beauty Advent Calendar Skincare Advent Calendar

Fra 1. desember og frem til juleaften kan du kose deg med 24 elskverdige hudpleieprodukter, utvalgt fra KICKS bestselgende hudpleiemerker.

Beauty Advent Calendar Skincare Advent Calendar får du tak i her.Benefit The More The Merrier Advent Calendar

Har du lyst å overraske noen med en adventskalender fylt med makeupartikler, kan du ta en titt på denne fra Benefit.

Kjøp den hos Kicks.Sensai Advent Calendar

Denne kalenderen inneholder ikke 24 men 12 luker som skjuler bestselgende produkter fra Sensai.

Unn deg eller noen du er glad i en gave.Wally and Whiz XL-julekalender

Den gullskimrende kalenderen er fylt med herlig vingummi til godtemomsen. Hver luke inneholder to poser gourmetvingummi i forskjellige smakskombinasjoner som frukt, bær og lakris.

Her kan du kjøpe kalenderen.Jelly Belly Jelly Beans-julekalender

Er du en skikkelig godterimoms og kan ikke tenke deg en desember uten noe søtt, kan du gå til innkjøp av denne kalenderen! Her får du tilfredsstilt ditt godterisuget ditt frem til julaften med lekre gelébønner i gode og spennende smaker.

Adventskalenderen får du tak i her.Estate Coffee kaffe julekalender

Start hver desembermorgen med en herlig kopp kaffe takket være denne kaffekalenderen. Estate Coffee-kalenderen inneholder 24 kaffekapsler i 12 forskjellige smaker og kaffekapslene passer til Nespresso-maskiner!

En perfekt gave til kaffe-elskeren!Essie Advent Calendar

Oppdater neglelakksamlingen ved hjelp av denne skjønne kalenderen fra Essie!

Denne og mange flere adventskalendere finner du her.DECLÉOR Adventskalender

En kalender for deg som er glad i eteriske oljer. Oppdag 24 kosmiske overraskelser og nyt førjulstiden med en ny skjønnhetsrutine. Kalenderen finner du hos BliVakker.

Kundene sier: Rask og enkel levert. Flotte produkter. — MonikaLes også

Årets julekalendere for barnNYX 24 Day Holiday Countdown

Er du eller søster en sminkedukke kan denne kalenderen være helt perfekt.

Bak hver luke skjuler det seg en godbit til sminkevesken. Her finner du kalenderen.BeautyPro 12 Days of ChristMASK julekalender

Hvem elsker vel ikke hudpleie i form av masker? I denne kalenderen får du tolv luker fylt med pleiende sheet masks til ansikt, hender og føtter.

Her finner du adventskalenderen.Schwarzkopf Professional Advent Calendar

Klikk hjem denne adventskalenderen hjem nå om håret skal skinne i desember.

Schwarzkopf Professional Advent Calendar finner du hos Lyko.Lyko 24K Advent Calendar - UTSOLGT!

I år fortjener du en kalender som er proppfull av luksus, luksus og mer luksus. Denne adventskalenderen fra Lyko inneholder produkter verdt hele 9800 kroner! Du betaler kun 2449 kroner. Den lanseres 5. oktober.

Denne ble utsolgt på litt over en time!Lyko Man-datories Advent Calendar - UTSOLGT!

Ikke glem mannen i ditt liv. Han fortjener en kalender han også, og denne fra Lyko inneholder produkter fra blant annet Rituals, Filorga og Recipe For Men.

Utsolgt.Voluspa Japonica 12 Day Advent Calendar - UTSOLGT!

Her får du ikke 24 luker, men 12. Du får derimot herlige duftlys fra Voluspa som få vil si nei takk til. Med denne vil huset dufte fantastisk hele julen.

Du finner kalenderen her!MyMuesli müsli-kalender

Start hver desemberdagene frem til juleaften med en herlig frokost bestående av økologisk müsli i tjuefire forskjellige smaker! En god start på desember og en god start på dagen.

Her finner du julekalenderen.MyMuesli grøt-kalender

Har du en familiemedlem som elsker grøt, kunne du ikke ha funnet en mer passende kalender enn denne.

Klikk hjem grøt-kalenderen her.Harry Potter-julekalender

Er kjæresten fan av Harry Potters magiske verden, kan denne kalenderen falle i smak. Tell ned dager til jul med en kalender smekkfull av overraskelser.

Harry Potter-julekalender finner du her.Nivea Giftpack Advent Calendar

Det er enkelt å telle ned dagene til jul, samtidig som du pleier huden med denne adventskalenderen fra Nivea.

Du finner den her!Loreal Paris 14 Rue Royal Advent Calendar

Bak denne herlige kalenderen skjuler det seg lekre produkter fra L'oréal Paris til en samlet verdi av 2700 kroner. Kalenderen koster 1205 kroner hos Lyko.Chili Klaus-Julekalender

En julekalender for de aller tøffeste!

Hvis mottakeren syns sjokolade er kjedelig kan du overraske hen med Chili Klaus-kalenderen fylt med chilikuler, chilikarameller, chiligodteri og hot saus. Denne pleier å være meget populær hvert år, så vær tidlig ute!

Mer informasjon om kalenderen finner du her.Lakris Adventskalender

Den populære og meget velsmakende julekalenderen fra Lakrids By Johan Bülow blir hvert år revet ut av butikkhyllene.

Her kan du kjøpe kalenderen.

Får du ikke nok julekalendere? Sjekk ut enda flere her!Simply Chocolate Sjokoladekalender for to

Blir ikke desember den samme uten en liten bit sjokolade hver dag, kan du ta en ekstra titt på denne kalenderen. Her får du ikke bare en men to biter sjokolade frem til 24 desember.

Her finner du sjokoladekalenderen.Simply Chocolate Mega-sjokoladekalender

En sjokoladeelsker vil ikke bli skuffet over en adventskalender som inneholder hele 1,3 kilo sjokolade! Desembermåneden vil bli en søt affære med noen ekstra søte biter sjokolade.

Her finner du denne kalenderen.Lakritsfabriken i Ramlösa-julekalender

Enda en herlig julekalender fylt med premium-lakris fra Lakritsfabriken i Ramlösa.Her kan godtemomsen kose seg med alt fra søtt til supersalt lakris, og alt i alt 720 gram lakris fordelt på 24 luker.

Her finner du julekalenderen.Lumene Advent Calendar – 24 Nordic Beauty Wonders

Adventskalender som inneholder 24 skjønnhetsfavoritter fra Lumene.

Du finner den hos Lyko.Julekalender for sofapoteter

Det er mange som syns at det har vært vanskelig å komme tilbake til treningsrutinene etter covid og nyttårsforsett pleier sjeldent å fungere. Denne julekalenderen skal oppfordre deg til å bevege deg litt måneden der vi koser oss litt ekstra. Bak hver luke finner du tre ulike øvelser du ka gjøre. Bruk kalenderen selv eller gi den til treningspartneren din så dere kan gjøre øvelsene sammen.

Her finner du julekalenderen.English Tea Shop-julekalender

Ikke alle elsker kaffe, men en god og varm kopp te vil falle i smak hos de fleste. Tenk så koselig julekalender dette er å gi til tante, bestemor eller en venninne som er en skikkelig te-elsker.

Kundene sier: Kjempegode smaker, og god kvalitet på teen! Anbefales!Eli

Julekalenderen finner du her.Niederegger Vinterklassiker Marsipankalender

Hva forbinder du med marsipan? Jul, så klart! Denne julekalenderen er fylt med luksuriøs marsipan fra Niederegger. Dette er den perfekte måten å telle ned dager til juleaften på.

Julekalender her.Spralla® Julekalender i tre

Elsker du egenkomponert julekalender, men lyst å gjøre den ekstra fin? Hva med denne lekkert pyntede julekalenderen i tre kan stå fremme som en interiørgjenstand?

Fyll den med små gaver, godteri og lapper. Kalenderen finner du her.Winter Woodland spa-julekalender

Enda en kalender som hjelper deg med å slappe av i ukene før jul. Glem alt av gaver, dekorasjoner og julebord og nyt heller en spadag hjemme takket være denne julekalenderen fylt med morsomme badebomber fine såper, lotioner og flotte produkter for kroppspleie.

Julekalenderen Winter Woodland finner du her.Puslespillkalender

Har du en puslespill-entusiast i familien kan denne julekalenderen falle i smak. Bak hver luke får personen en bunke puslespillbrikker som frem til julaften resulterer i et komplett og julete puslespill på til sammen 300 brikker.

Her kan du kjøpe julekalenderen.Strømpekalender pastell

Alle kjenner til sokketyven. Den lille sniken som stjeler sokkene våre og gjør at vi aldri kan se til å ha nok like sokker i skuffen. Hvorfor ikke kjøpe en julekalender som kan hjelpe deg med å organisere sokkeskuffen?

En julekalender fylt med 24 par sokker i størrelse 37-40 er faktisk ganske genialt.

Kundene sier: Meget fornøyd så langt! Jeg har nå åpnet 2 av lukene i kalenderen. Jeg er meget fornøyd med de to parene jeg har fått så langt. Myke og god stretch! De er perfekt i størrelsen til meg som bruker str. 40 i sko. De føles myke og gode også etter en tur i vaskemaskinen.Anonym S.

Her finner du kalenderen.Man Stuff-julekalender

Trenger kompisen eller bror en liten «shine up» før jul? Hva med å overlevere en julekalender fylt med såper, sjampo og barberingskrem?

Kompisen kan stelle skjegget, ta en dusj og lufte som en julerose til selveste juleaften!

Man Stuff-julekalender finner du her.

Får du ikke nok julekalendere? Sjekk ut enda flere her!Wera Verktøyskalender

En handy-mann eller en handy-woman kan smile ekstra mye når de får en julekalender der 24 luker ikke er fylt med sjokolade men av bits og skruverktøy med smarte funksjoner.

Ta en ekstra titt på denne julekalenderen.Mercedes-Benz G-klasse julekalender

Hvorfor skal leke med sjokoladekalender når du kan bygge den ikoniske terrengbilen Geländewagen i skala 1:43, en lydmodul med den originale motorlyden og en bunnplate med miljøbilder?

Ja, en egen julekalender for bilentusiaster er tingen!Mercedes-Benz 300 SL-julekalender

Hvis mannen eller kvinnen er bilinteressert kan en julekalender med sjokolade være skuffende. Sats heller på en julekalender som hyller en av de mest ikoniske bilene fra Mercedes Benz. Her får vedkommende bygge en modellbil i skala 1:43, en lydmodul med den originale motorlyden og en bunnplate med miljøbilder.

Julekalenderen finner du her.

Eller hva med en Mercedes-AMG-julekalenderen? Du finner den her.Vespa Julekalender

Lyst å bygge din egen Vespa? Nå kan du gjøre det mens du teller ned dager til jul.

Her er Vespa-julekalender.

Gjør desembermåneden til den beste i året. Her finner du flere spennende, morsomme og annerledes julekalendere.


Lag din egen kalender med tekst

Har du lyst å være kreativ og ekstra romantisk denne julen, kan du overraske din kjæreste med en julekalender fylt med 24 romantiske meldinger. Tro oss - enhver kvinne vil sette pris på denne personlige kalenderen som du har brukt både tid og energi på.

Julekalenderen finner du her.

Får du ikke nok julekalendere? Sjekk ut enda flere her!


Les også

  1. Årets julekalendere for barn

tracker