Gjør et kupp på årets shorts

Storsalget på shorts er nå i gang, og tiden er inne for å oppgradere sommergarderoben.

Shorts er, som T-skjorter, et plagg du for en eller annen grunn aldri får mange nok av. Er været bra, brukes de til alle anledninger og da er det kjekt å ha forskjellige typer i shortsrotasjonen, slik at du får litt variasjon i sommerstilen. Under har vi listet opp 11 klassiske og fine shorts som er på salg akkurat nå.Man kommer seg ikke gjennom en sommer uten et par denim shorts.

Dr. Denim shortsene finner du på salg hos Bubbleroom for 382 kroner.Linshorts er en sommerklassiker som både egner seg til hverdagsbruk og til mer festlige aktiviteter.

Linshortsene er på salg for 449 kroner hos & other stories.Greit, sykkelshorts er digge å ha på seg når du er ute å sykler, men det som er det virkelig fine med sykkeshorts er at de lar deg framstå sporty i en hver anledning. Med en sykkelshorts fra Kendall + Kylie kan du se sporty ut selv når du bare er ute å handler snacks på nærbutikken.

Sykkeshortsene er nå på salg for 425 kroner hos Bubbleroom.Nydelige uformelle shorts i bomull.

Shortsen finner du på salg for 139 kroner hos Nelly.Farger er viktig i sommergarderoben, og disse shortsene i fløyel garanterer å sprite opp et hvert antrekk.

Shortsene er nå på salg for 222 kroner hos Bubbleroom.High waist shorts som funker til en hver anledning.

Shortsen er på salg for 587 kroner hos & other stories.De klassiske Calvin Klein shortsene i hvit er både stilfull og sporty.

Shortsklassikeren er nå på salg for 469 kroner hos Bubbleroom.Lekre og lekene shorts i bomull som komplimenterer alle farger og egner seg perfekt som koseshorts.

Shortsene er nå på salg for 239 kroner hos Bubbleroom.Terracotta er trendy, og denne shortsen gir deg et avslappet og elegant stiluttrykk

Shortsen finner du på salg for 189 kroner hos & other stories.Denimshorts kommer i alle farger, men grå er en farge som matcher de fleste antrekk.

High waist denimshortsen finner du på salg for 295 kroner hos & other stories.Disse komfortable og tidløse shortsene i svart og hvit er nå på 50% salg.

Shortsene fås for 150 kroner hos Weekday.Les også

  1. Sommerens shorts

  2. Kjoler og skjørt på salg

  3. 12 lekre sneakers til sommeren

  4. Ti par sandaler til dame

tracker