De spiselige julekalenderne

Her er adventskalendere som byr på smakfulle opplevelser.

Den tradisjonelle julekalenderen med sjokolade har fått en aldri så liten oppgradering. Kjedelige sjokoladebiter er byttet ut med morsomme og smaksopplevelser, og nå finner du kalendere fylt med alt fra popcorn, te, lakris og snacks – til grøt og müsli!

Her er virkelig kalendere for enhver smak.Lakriskalenderen fra LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW er like populær hvert år. Dette er kalenderen du bør sikre deg før den blir utsolgt.

Julekalender Lakrids 2020Er du glad i en god start på morgen? Liker du grøt? Da er dette kalenderen for deg.

Bak hver luke skjuler det seg en ny porsjon grøt i smaker som sjokolade, vaniljeboller, blåbærostekake og juleristede mandler.

Dette er en perfekt gave til deg selv eller noen som elsker økologisk grøt.Er kjæresten ekstra glad i en søt frokost, bør denne overleveres 1. desember.

Tell ned til julaften med smaksopplevelser som eple, kanel og vanilje, sjokolade, tropisk mango og jordbærostekake.

MyMuesli müsli-julekalenderKalenderen fra franske Les Confitures a l'Ancienne gir mange vann i munnen. Du får 24 små marmelader og annet smørbart pålegg i 12 forskjellige smaker. Desember blir utvilsomt en søt måned.

Julekalender her.Her er kalenderen til den modige i familien. Om maten aldri blir for sterk, kan adventskalenderen fra Chilli Klaus bli en spennende utfordring.

Chili Klaus-Julekalender.Tell ned dagene til juleaften med popcorn!

Denne kalenderen inneholder gourmetpopkorn i spennende smaker til familiemedlemer som ikke liker sjokolade, godteri eller lakris.

Popcorn Shed vegansk popkorn-julekalender.Du blir ikke skuffet av en kalender fylt med 1,3 kilo sjokolade?

Her skal det fråtses i sjokolade i 24 dager. Julekalenderen finner du her.Når baconsvor er det beste du vet, trenger du ikke å vente til ribben serveres.

Denne julekalenderen er fylt med baconsvor i smaker som Low & Slow BBQ, Black Pepper og Marvellous Maple.Deilig gourmetlakris i tjuefire forskjellige smaker.

Haupt Lakrits-julekalender finner du hos CoolStuff.Du trenger ikke å ha engelske aner for å nyte en varm kopp te. Har du i tillegg et familiemedlem som elsker å kose seg med en kopp, er dette adventskalenderen du kjøper til ham eller henne.Hvordan liker du din lakris? Søtt, salt eller kanskje bare supersalt?

Lakritsfabriken i Ramlösa-julekalender.Med denne adventskalenderen får du tilfredstilt søtsuget. Bak hver luke skjuler det seg nemlig to karameller!

Karamelleriet 2020 White Christmas Julekalender.En XXL-kalender til de voksne som elsker vingummi i ulike smaker. Bak hver luke skjuler det seg ikke bare én vingummi, men en boks med vingummi. Her får du smaker som fersken og bergamott, mango og bringebær, eple og yuzo og lakris og lime.

Hørtes det fristende ut, bør du titte på denne kalenderen.Er du og kjæresten uatskillelige, må dere i år unne dere en sjokoladekalender for to. Hver luke skjuler nemlig to sjokolader, så de bør jo åpnes sammen.

For å gjøre ventetiden litt ekstra søt, får du faktisk 30 luker å åpne!

Simply Chocolate sjokoladekalender for to.Hei kaffe-elsker! Se her!

Eier du eller en du er glad i Nespresso-maskin kan du gjøre de kalde vintermorgener ekstra hyggelige med denne kalenderen.

Kjøp Estate Coffee kaffe julekalender her.Er pappa, mamma eller kjæresten glad i en aromatisk, godt og varmende kaffe på morgenen bør du overlevere denne kalenderen til dem.

Grower's Cup kaffe julekalender.Vi må ikke glemme våre firebeinte familiemedlemmer.

Lille vofsen må selvsagt få noen godbiter på veien mot jul.

Cupid & Comet julekalender til hund.Det samme gjelder pus.

Bak hver luke finner du en godbit til Mons og kattegodteriet kommer i smakene yoghurt og kattemynte.

Cupid & Comet julekalender til katt


Les også

  1. Årets julekalendere for barn

  2. De skjønneste adventskalendere

tracker