30 tips til farsdagsgaver

14. november 2021 er det farsdag. Her er gavetipsene du bør få med deg i år.

Det nærmer seg tid for farsdag, og tradisjonen er å gjøre stas på pappa med blant annet frokost på sengen, familiemiddag, eller en gave.

I likhet med flere andre land feirer vi i Norge farsdag den andre søndagen i november, som i år faller på 14. november. Mens morsdag har vært feiret siden midten av 1800-tallet, ble ikke fedre hedret med sin egen dag før i 1910. Ifølge Wikipedia var det den amerikanske kvinnen ved navnet Sonora Smart Dodd som begynte å feire sin pappa, og etablerte en dag for å hedre fedre.

Har du ingen ideer til hvordan du kan gi pappa ekstra oppmerksomhet? Under finner du garantert et godt gavetips eller to til årets farsdag.

Usikker på hva du skal kjøpe til farsdag? Bestill Morgenlevering her.

1. Fleecevest fra populære Patagonia er en meget god gave til pappa som har alt.

2. Min pappa; En gi & få tilbake bok. Dette er personlig gave som både du og din far vil kunne sette stor pris på. Meningen er at pappa skal fylle den ut og mimre tilbake på de viktige, morsomme og fine øyeblikkene i sitt liv. Ettersom det er en gi- og gi tilbake bok, vil historiene som blir skrevet ned leve lenge.

3. Chili Klaus Spicy gaveeske . En super gave til en chillielsker. Kanskje pappaen di dyrker sin egen chilli, eller aldri finner en chillisaus som er sterk nok? Da er dette gaven til han.

4. Bestill deilig frokost levert på døra. Pappa kommer til å sette pris på en god start på dagen. Sjekk ut disse deilige frokostpakkene fra Morgenlevering!

5. «Verdens beste pappa» - en bok med mer enn 150 sitater om hvorfor din pappa er verdens beste. Tips: Plukk ut dine favorittsitater, så setter du et personlig preg på gaven. Her får du tak i den.

SE FLERE GAVETIPS HER!

6. Nå kan far lage egen kullsyredrikke hjemme med sin nye kullsyremaskin. Dette er en gave hele familien vil sette pris på, og bruke flittig. Hvilken modell du velger, kommer an på budsjettet, men SodaStream er manges favoritt.

Her finner du flere kullsyremaskiner.

7. Har du en handymann i familien, kan denne børsten være midt i blinken. Wibbri-børste til drill i 3 pakning finner du her.

8. The Ritual Of Samurai gaveboks. Det er ikke bare kvinner som liker dusjkremer og pleieprodukter. Skjem bort mannen i huset med barberkrem, kroppskrem og dusjsåpe fra populære Rituals.

9. Paella-sett er den perfekte gaven til hobbykokken som i tillegg har en forkjærlighet for middelhavsmat.

10. En deilig og stilig ullgenser. En mann kommer nok sjeldent til å ha like full garderobe som en kvinne, og derfor trenger de også litt hjelp. En klassisk, grovstrikket zip- genser vil mannen i huset kunne bruke sesong eller sesong.

11. En veldig populær og stilig sekk fra Douchebags. Perfekt til hverdagen med eget PC-rom og plass til treningsklær. På lager her!

12. Prisvinnende hodetelefoner fra Sony. Stilige, trådløse hodetelefoner med utrolig lydkvalitet og smarte funksjoner.

13. Acqua Di Giò Gift Box. Gi luksusdyret en lekker gaveeske fra Giorgio Armani.

14. Multi-koppholder til bilen. Kjører far mye bil, men klarer ikke å holde den ren? Kjøp denne multikoppholderen, så får han orden på både kaffekoppen, mobilen, myntene og brillene.

15. Fint skjerf til vinteren. Enhver velkledd mann bør eie et klassisk rutete skjerf. Et klassisk tips til farsdagsgave.

16. Klokke fra Seiko. Klokker er for menn det vesker er for kvinner. Et must, rett og slett.

17. Bestselgende terrengløpesko fra Salomon. Dette er skoene alle fedre som er glad i trening vil sette pris på. Skoene passer utmerket til tøft terreng, gir ultimat komfort og god passform.

18. Sportsbriller fra Oakley (kjøp produktet direkte på VG, levert med Helthjem fra Anton Sport). Dette er sportsbrillene laget for å møte de hardeste kravene til ivrige utøvere. Brillene er utstyrt med Prizm-glass, noe som gjør at lyset filtreres og sørger for klar sikt, flere farger og skarpere kontraster.

19. Nintendo Game & Watch: The Legend of Zelda. Perfekt farsdagsgave!

20. Bilinteressert pappa? Sjekk ut disse produktene til bilen.

21. En god krimbok. Det er ingenting som slår en god bok på sengen når vintermørket senker seg.

22. Brettspillet Ticket To Ride. Dette morsomme brettspillet er en fornøyelse for hele familien.

23. Drill fra anerkjente Dewalt.

24. Star Wars Jedi Deluxe Morgenkåpe. Gjett om pappa blir glad om han er en Star Wars-fan? Denne morgenkåpen finnes i Darth Vader-variant.

25. Sportsklokke fra Garmin. Brukervennlig løpeklokke med puls på håndlegget og GPS.

HER KAN DU TITTE PÅ FLERE KULE GAVER TIL PAPPA

26. Speed Chess, denne hurtigversjonen kan spilles i en kaffepause, og har et spillebrett formet som et kryss. En morsom gave til en far som har alt.

27. For en kaffe-elsker vil kaffen hjemme alltid smake litt bedre enn den du kjøper på farta. Derfor kan du overraske far med en minipresso NS. Alt han trenger er Nespresso-kapsler og varmt vann og vips: Espresso "on the go".

28. Sonos Roam er den perfekte gaven til alle fedre der ute som liker god lyd fra en bærbar høyttaler. Kanskje perfekt til morgenkaffen på hytta?

29. Er pappa glad i å lage mat? Da trenger han helt klart et støpejern på kjøkkenet. Støpejernsgryten fra Le Creuset er en klassiker.

30. Litt hjelp på motefronten er aldri feil. Overrask pappa med en kul hettegenser.

Les også

  1. Julekalender: Dette er årets favoritter til voksne

  2. Årets julekalendere for barn

tracker