30 tidløse nøkkelplagg

Har du kleskrise hver mandag, og sliter med å finne antrekk som aldri går av moten? Her er løsningen for deg.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Om du kun skal investere i noen få plagg denne våren, er nøkkelen å finne tidløse antrekk som kan brukes år etter år.

Disse 30 plaggene kan mikses og matches, og sørger for at du går en stilsikker hverdag i møte.

Den perfekte jobb-kjolen

En «LBD» – the little black dress – er noe alle kvinner bør ha i skapet. Den lille sorte er en kjole du både kan kle opp og ned, som du alltid føler deg fin i.

Denne varianten finner du hos NA-KD.En komfortabel og stilfull skjortekjole ser dødskul ut uansett om du styler den med sneakers eller høye hæler.

Kroner 559 kroner hos NA-KD.

Den stilige blazeren

En oversized, sort blazer er perfekt å ha i skapet. Heng den over skuldrene, over kjolen eller bruk den til jeans eller dressbukser for en mer casual look.
Kr 889 hos NA-KDDenne klassiske blazeren er perfekt for deg som ønsker en tettsittende passform, og hakket mer feminint uttrykk.

Kroner 889 hos NA-KD.Det er verdt å investere i en blazer – et elegant, stilfullt og tidløst plagg. Velg en lys ullmiks variant med lengre passform for en mer casual look.

Du finner den her.

Klassikeren: Skjorten

En hvit skjorte er en must-have i klesskapet, og passer like godt til bukser som til skjørt.

Skjorten koster kroner 449 hos NA-KD.Denne skjorten er en klassiker med en vri. V-halsen og det moderne snittet gir et annerledes uttrykk enn den klassiske, hvite skjorten, og er en vinner både på jobb og på fest.

Du finner den hos &Other Stories.Føl deg lekker i denne sorte skjorten med puffermer.

Kroner 449 hos NA-KD.Hvorfor ikke gå for en farget variant av klassikeren? Denne skjorten i mørkegrønn har en behagelig passform.

Du finner den hos ARKET.

Det classy skjørtet

Et sort skjørt er redningen på dager med fullstendig kleskrise. Dette skjørtet passer like godt til skjorte som t-skjorte eller høyhalset genser. Eller hva med å gå for en tøffere look og kombinere skjørtet med en hettegenser?

Skjørtet finner du hos NA-KD.Et beige høytlivs-skjørt med lommer foran er perfekt for de varmere dagene som kommer.

Klikk det hjem her.Skinnskjørtet har kommet for å bli. Denne varianten med høyt liv stopper rett over kneet, og ser fresht ut både med og uten strømpebukser. Style den lengre varianten med en strikket genser eller en løs, hvit t-skjorte for en perfekt jobb-look.

Kroner 2000 fra &Other Stories.

Buksene til alle anledninger

En sort dressbukse er et must å ha i skapet. Denne varianten med høyt liv og brede ben er lekker til både hverdags og fest.

Du finner den her til kroner 559.

Flere plagg fra NA-KD her!Å finne de perfekte jeansene kan være utfordrende. Det handler om å finne et par du føler deg fin og komfortabel i, som du har lyst til å ta på deg hver dag. Fordelen? Du kan i prinsippet matche de med alt i skapet ditt.

Boyfriend-jeans fra NA-KD.Invester i et par sorte skinnbukser av høy kvalitet som kan brukes året rundt.

Klikk de hjem her.Et par hvite jeans med god passform og høy midje kan kombineres med det meste – en skjorte, en høyhalset genser, eller en blazer. Du velger selv hvor pyntet du vil være. Velg et par høyhælte boots for en mer elegant look, eller et par chunky sneakers for et mer nedtonet, casual antrekk.

Hvite jeans kroner 649 her.

Møt våren i en lys jakke

En av vårens heteste trender er jakker i lyse nyanser. Denne jakken i kordfløyel er perfekt til den kommende sesongen.

1 399 kroner koster denne hos GetInspired.Denimjakken er en sikker vinner i skapet – år etter år.

Klikk den hjem hos Arket!Trenchcoaten er en klassiker som kommer tilbake sesong etter sesong. Denne lyse varianten kan kombineres med det meste, og er like fin åpen som med beltet knytt i midjen.

Denne klassikeren finner du her.Denne croppede, lyseblå jakken i ull fra Selected Femme er perfekt til våren. Kombiner gjerne med en hvit skjorte eller t-skjorte og et par komfortable jeans.

Kjøp her for kroner 1799.

Jokeren i skapet: Buksedressen

Invester i en klassisk, sort jumpsuit med ballongermer som kan brukes året rundt.

Denne finner du hos NA-KD.Gå for en mer fargerik variant a la denne jumpsuiten i en behagelig grønnfarge fra &Other Stories.

Klikk den hjem her for kroner 990.

Overdelene som passer til alt

Den hvite t-skjorten passer til absolutt alt. Gå for en løs variant for en tidløs look.

T-skjorten til kroner 190 finner du her.Denne flatterende omslagstoppen med korte ermer er en tidløs garderobeklassiker.

Kjøp den hos Pierre Robert for kroner 499.En myk genser med oversized passform og polokrage røffer opp et pent skjørt eller en stilig dressbukse.

Klikk hjem denne fra NLY her.Denne sorte, tettsittende t-skjorten i stretchy materiale passer perfekt til både boyfriend-jeansen og den klassiske, sorte dressbuksen.

Kroner 149 hos Nelly.

Skoene du bør investere i

De siste årene har chunky sneakers tatt verden med storm, og de har kommet for å bli. Denne tidløse varianten i klassisk hvit kan brukes over flere sesonger.

Du finner de her for kroner 1 399.Et par lekre ankelstøvletter i sort med en liten hæl er en sikker vinner i garderoben, og kan pynte opp et hvert kjedelig antrekk.

Kjøp her!Disse sorte klassikerne passer til alt og er perfekte til hverdags.

Klikkes hjem her for kroner 1800.Invester i et par tidløse boots av god kvalitet som kan brukes året rundt.

Disse skinnbootsene fra & Other Stories finner du her!

Les også:

Trend: 18 blazere under 1000-lappen

tracker