Annonsørinnhold

Randi.no er Askeladdens nye regnskapsbyrå:

– Trenger samarbeidspartnere som deler vår filosofi

Randi.no tilbyr komplett ‍regnskap til fast pris. Det krever beinhard prioritering, gode systemer og ikke minst tilpasningsdyktige samarbeidspartnere.

Randi er Askeladdens nye regnskapsbyrå:

– Trenger samarbeidspartnere som deler vår filosofi

VG: ?utm_source=vg&utm_medium=native&utm_campaign=merkevare&utm_content=RandiRegnskap

AP: ?utm_source=storby&utm_medium=native&utm_campaign=merkevare&utm_content=RandiRegnskap

BT: ?utm_source=storby&utm_medium=native&utm_campaign=merkevare&utm_content=RandiRegnskap

Aftenbladet: ?utm_source=storby&utm_medium=native&utm_campaign=merkevare&utm_content=RandiRegnskap

FVN: ?utm_source=storby&utm_medium=native&utm_campaign=merkevare&utm_content=RandiRegnskap

Adressa: ?utm_source=storby&utm_medium=native&utm_campaign=merkevare&utm_content=RandiRegnskap

E24: ?utm_source=e24&utm_medium=native&utm_campaign=merkevare&utm_content=RandiRegnskap

PRODUSERT AV SCHIBSTED PARTNERSTUDIO FOR 24SEVENOFFICE

Askeladdens nye gründereventyr, Randi.no, har opplevd stor vekst på kort tid. På bare rett i overkant av ett år har selskapet gått fra null til ti ansatte, og de fortsetter å vokse.

– Vi oppdaget at det var vrient for kunder å navigere i regnskapsbransjen, og at mange ikke visste hva de egentlig betalte for da de skaffet seg regnskapsfører. Vi ønsker å revolusjonere bransjen med effektivisering, fastpris og kundefokus, sier Axel Brynjulfsen, co-founder og regnskapssjef i Randi.no.

For å lykkes er det avgjørende at de får strømlinjeformet så mange prosesser som mulig. Derfor har de valgt 24SevenOffice som sitt regnskapsprogram.

På tide å bytte ERP-system? Prøv 24SevenOffice gratis i 14 dager.

– Vi jobber sammen med 24SevenOffice mot de samme målene. Vi har felles tanker om hvordan fremtidens ERP-systemer bør se ut, og vi snakker jevnlig om hva som oppleves som en hemsko og hva som er effektivt, sier han.

Olav Aashaug, porteføljeansvarlig i Randi.no, mener deres selskap og 24SevenOffice har det samme synet på både regnskap og brukervennlighet:

– Regnskap skal ikke være en pain. Ting skal oppleves enkelt og oversiktlig. De gangene vi forteller menneskene bak 24SevenOffice at noen av løsningene deres ikke lever opp til denne filosofien har de som regel en løsning i pipeline allerede. De er rett og slett skikkelig «på», sier han.

På tide å bytte regnskapsprogram? Snakk med en rådgiver hos 24SevenOffice

Jobber sammen mot et felles mål

– 24SevenOffice er et fulldekkende ERP-system, som med de mulighetene som finnes i programvaren kan dekke behovet for selv de største selskaper. Men det er ikke selve programmet deres som har ført til at vi har valgt dem – det er måten man blir behandlet på som kunde, sier Brynjulfsen.

Han mener 24SevenOffice har fått Randi.no til å føle seg mer som en samarbeidspartner enn en kunde.

GLAD I EFFEKTIVE SYSTEMER: Olav Aashaug og Benedicte Wergeland-Nair i Randi.no.

GLAD I EFFEKTIVE SYSTEMER: Olav Aashaug og Benedicte Wergeland-Nair i Randi Regnskap.

POWERED BY 24SEVENOFFICE: Axel Brynjulfsen og Shanthos Pirapakaran i Randi.no. Selskapet ønsker å effektivisere regnskapsbransjen.

POWERED BY 24SEVENOFFICE: Axel Brynjulfsen og Shanthos Pirapakaran i Randi Regnskap. Selskapet ønsker å effektivisere regnskapsbransjen.

  • 24SevenOffice ble etablert av Stian Rustad i 1997 og er Europas første leverandør av et 100 prosent skybasert ERP-system.
  • Selskapet har over 62.000 kunder og partnere i Norden. 24SevenOffice har kunder som Oda, PwC, Scania og Ella&il, men også tusenvis av mindre bedrifter med store ambisjoner.
  • 24SevenOffice er det første selskapet i Norden som tilbyr regnskap med kunstig intelligens (AI), en løsning som kan bidra til opptil 90 prosent tidsbesparelse per konterte bilag.
  • 24SevenOffice fokuserer på bedrifter med mer avanserte behov som gjerne har fra 10-20 ansatte til flere hundre.
  • Med nærmere 200 ansatte tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.
  • Selve ERP-systemet består av moduler for økonomi og regnskap, prosjektstyring, produksjon, MRP, bestilling og lager, timeregistrering, CRM, fakturering, finansielle tjenester med mer.

24SEVENOFFICE

Dette er 24SevenOffice

24SevenOffice ble etablert av Stian Rustad i 1997 og er Europas første leverandør av et 100 prosent skybasert ERP-system.

Selskapet har over 62.000 kunder og partnere i Norden. 24SevenOffice har kunder som Oda, PwC, Scania og Ella&il, men også tusenvis av mindre bedrifter med store ambisjoner.

24SevenOffice er det første selskapet i Norden som tilbyr regnskap med kunstig intelligens (AI), en løsning som kan bidra til opptil 90 prosent tidsbesparelse per konterte bilag.

24SevenOffice fokuserer på bedrifter med mer avanserte behov som gjerne har fra 10-20 ansatte til flere hundre.

Med nærmere 200 ansatte tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Selve ERP-systemet består av moduler for økonomi og regnskap, prosjektstyring, produksjon, MRP, bestilling og lager, timeregistrering, CRM, fakturering, finansielle tjenester med mer.

24SEVENOFFICE

Dette er 24SevenOffice

Først ut med innovative løsninger

24SevenOffice har en lang historie med å være først ut med de beste innovasjonene. For 25 år siden var de trolig verdens første ERP-system i skyen. Siden har de vært blant de første tilbyderne av selvkjørende karbonregnskap og ​​regnskap med AI.

– Vi er med på denne reisen sammen med 24SevenOffice. Vi ønsker begge å være fremst i skoen og våge å utfordre bransjen og oss selv med stadig nye innovasjoner. Hele tiden lanserer 24SevenOffice løsninger som er i tråd med Randis visjon om å effektivisere og forenkle bransjen, sier Aashaug.

Brynjulfsen legger til at forenklinger 24SevenOffice implementerer i sin løsning til syvende og sist skal komme Randis kunder til gode.

– Det er nok derfor vi er en litt masete kunde. Vi er ikke bare ute etter å gjøre det enkelt for oss selv. Randi.no ønsker, med rett teknologi og riktig system, å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv for alle som trenger å føre regnskap. 24SevenOffice sin filosofi om å lage effektive systemer og Randis filosofi om å effektivisere og forenkle regnskapsbransjen går som hånd i hanske, sier han.

Prøv 24SevenOffice gratis i 14 dager.

REVOLUSJONERER REGNSKAPSBRANSJEN: Porteføljeansvarlig Olav Aashaug og co-founder Axel Brynjulfsen i Randi.no.

Personal computer, Output device, Laptop, Product, Gadget, Font

– Frigjør tid til verdiskapende arbeid

Effektivisering og automatisering er to begreper Brynjulfsen og Aashaug gjentar i sin beskrivelse av fremtidens regnskapsbransje. Men det betyr ikke at det er økte marginer og kutting i årsverk som er det store målet. Målet er tilgjengeliggjøring av kunnskap og kompetanse.

– Sammen med teknologien til 24SevenOffice får vi brukt tiden vår på verdiskapende arbeid for kundene. Når de i tillegg er flinke til å lytte til våre behov, blir veien til mål enda kortere.

Planer om å bytte ERP-system? Les mer om 24SevenOffice.

LAGET FOR VEKST: 24SevenOffice er et kraftig, men likevel brukervennlig system.

– Vi mener det er å gå baklengs å tenke at fremtidens regnskapsførere skal sitte med de samme oppgavene som de sitter med i dag. Å bruke en høyt utdannet, høyt lønnet medarbeider til å kontere strømregninger og dobbeltsjekke at to tall er like blir litt dumt. Vedkommende kan jo bruke tiden sin til å rådgi og hjelpe kundene med å nå sine forretningsmessige mål, sier Brynjulfsen og utdyper:

NOE OM VING: Litt mer om Ving.

Rectangle
Clip art, Azure, Blue
Blue
Font, Text, Logo
Storage basket
Blue
Azure, Line, Font
Font

Produsert av Schibsted Partnerstudio for 24SevenOffice

Til toppen

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)