Fem gode grunner til å velge Vektklubb i 2022

Sunn mat, mosjon og inspirasjon.

Vektklubb har siden 2005 hjulpet tusenvis av nordmenn ned i vekt.

Vårt opplegg baserer seg på Helsedirektoratets nasjonale anbefalinger for kosthold og fysisk aktivitet, og er utviklet i samarbeid med Nordens fremste fedmeeksperter. Kort fortalt handler det om å spise sunn mat og mosjonere, og å få den informasjonen og de rådene du trenger for å lykkes.

Under har vi listet opp fem gode grunner for at Vektklubb vil kunne hjelpe deg med et sunnere 2022.

1. Skann matvarene

Du kan enkelt skanne strekkoden i emballasjen på matvarene du har spist og få opp kaloriinntaket og næringsinnholdet. Dette hjelper deg med å gjøre loggingen av matinntaket veldig enkelt og lekent.

2. Sunne oppskrifter

Du finner tusenvis av sunne og fantastiske oppskrifter på matretter. Her vil enhver finne noe godt til både frokost, lunsj, middag og kvelds. Lagre dine favoritter slik at du finner dem raskt igjen. Og om du har egne oppskrifter på noen gode retter kan du legge dem inn i appen. Disse oppskriftene kan du veldig enkelt loggføre rett i dagboken.

3. Motiverende vektmål

Vektmålet i Vektklubb er brutt ned i delmål som gjør det mer oppnåelig og motiverende å nå hovedmålet du har satt deg.

4. Super kaloriteller

I tjenesten får du en veldig oversiktlig kaloriteller som til enhver tid forteller deg hvordan du ligger an med dagens mål. Du får også anbefalt kaloriinntak i de ulike måltidene, for at du skal nå målet du har satt deg.

5. Kvalitetsartikler

I medlemskapet får du tilgang til flotte, informerende og engasjerende artikler om kosthold, trening og ernæring som vil hjelpe deg i veien til en ny og sunnere livsstil.