Hovedinnhold

Federer slo ut Söderling

NY SEIER: Roger Federer har for vane å slå svenske Robin Söderling, og gjorde det igjen i ATP-finalene i London. Foto: AFP
NY SEIER: Roger Federer har for vane å slå svenske Robin Söderling, og gjorde det igjen i ATP-finalene i London. Foto: AFP
Roger Federer har ofte stått i veien for den svenske tennisyndlingen Robin Söderling. Slik ble det også i gruppespillet i ATP-turneringen i London torsdag.

Denne saken handler om:

Verdenstoer Federer slo Söderling 7-6, 6-3 i sett og sendte svensken rett ut av årets siste tennisturnering. Söderling-tapet var det 15. i rekken for den sveitsiske superstjernen.

Dersom Söderling hadde klart å presse fram et tiebreak, kunne han ha gått videre dersom David Ferrer slo Andy Murray i den andre kampen i gruppen. Men det klarte han ikke, og Murray smadret dessuten Ferrer 6-2, 6-2.

- Jeg gjorde det jeg kunne, men kom dessverre ikke opp i den standarden jeg håpet på. Jeg spilte litt bedre i dag, men jeg har ikke gjort det bra her, sa en skuffet Söderling etter kampen.

Tidligere i turneringen tapte Söderling klart for Murray, mens han slo Ferrer knepent 7-5, 7-5.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Har du en mening om denne saken? Vi løfter ofte opp de beste kommentarene! Du må bruke ditt egentlige navn, vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansv. for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport