Hovedinnhold

Dobbelt norsk i rallycross

MER JUBEL: Sverre Isachsen vant i USA og kunne juble igjen. Arkivfoto: Scanpix
MER JUBEL: Sverre Isachsen vant i USA og kunne juble igjen. Arkivfoto: Scanpix
Sverre Isachsen vant første omgang av EM-runden i rally i Tyskland lørdag. 0,21 sekunder bak fulgte Frode Holte på 2.-plass

Isachsen kjørte i samme heat som Mats Lysen og svenske Andreas Eriksson. Etter litt bytting på lederplassen, var det til slutt Isachsen som kom først over målstreken, mens Eriksson og Lysen endte nesten to sekunder bak.

VGD:Diskuter motorsport her!

- Jeg tapte minst to sekunder i den andre svingen, og deretter ble det litt fighting med Mats Lysen i nest siste runde, før han gikk i alternativsporet. Det var et skikkelig race, og jeg ga alt, sa Sverre Isachsen til NTB etter løpet.

En annen nordmann, Frode Holte, overrasket med å vinne sitt heat. Han satte sterke konkurrenter som Kenneth Hansen og Michael Jernberg på plass.

Sportsinteressert?Følg VG Nett-sporten på Facebook!

- Den nye bilen (Volvo S40) er mye bedre og lettere å kjøre. Med denne bilen starter jeg godt, og da kan jeg konsentrere meg om å stå på resten av heatet. Jeg er fornøyd med seier i heatet mitt. Sverre ble for rask, men det var godt å slå svenskene, sa Holte til NTB.

Mats Lysen endte til slutt på femteplass i lørdagens løp. Andre og tredje omgang, samt finaler, kjøres søndag.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Motorsport

Se neste 5 fra Motorsport