Hovedinnhold

Thorkildsen-utfordrer fyllekjørte - OL i fare

KAN SE LANGT ETTER LONDON? Jarod Bannister er i skikkelig trøbbel etter å ha kjørt bil med promille. Foto: AFP
KAN SE LANGT ETTER LONDON? Jarod Bannister er i skikkelig trøbbel etter å ha kjørt bil med promille. Foto: AFP
Det er sådd tvil om den australske spydkasteren Jarrod Bannisters OL-deltakelse etter at han er tatt for fyllekjøring og kjøring uten førerkort.

Saken er havnet på bordet til Australias OL-komité (AOC) og Australias friidrettsforbund. De skal avgjøre om han får lov til å konkurrere mot Andreas Thorkildsen i OL i London til sommeren.

- Australias friidrettsforbund er klar over at Bannisters sak er havnet i retten for flere brudd på trafikkreglene. Vi undersøker om det finnes brudd på våre interne regler og kontrakten vi har med våre utøvere, heter det i en uttalelse fra Australias friidrettsforbund.

Bannister er allerede OL-klar, men det er for tidlig å si om Bannister er med i OL-troppen når den endelig må meldes inn 11. juni.

Bannister ble nummer seks i OL i Beijing i 2008. Han vant samveldelekene i 2010, og i VM i Daegu i 2011 endte han på 7.-plass.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Hva synes du? Diskuter saken i kommentarfeltet! Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Vi løfter ofte gode kommentarer øverst i diskusjonen! Trakassering og hat = utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansvarlig for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Vis kommentarer