Hovedinnhold

Sjekk hvem som vinner cupfinalen

... ifølge «Snåsamannen» Joralf Gjerstad

TROR PÅ AAFK: Den synske helbrederen Joralf Gjerstad, også kjent som Snåsamannen, holder Aalesund som favoritter i cupfinalen. Her fra boklansering i Tromsø i fjor. Foto: Terje Mortensen, VG
TROR PÅ AAFK: Den synske helbrederen Joralf Gjerstad, også kjent som Snåsamannen, holder Aalesund som favoritter i cupfinalen. Her fra boklansering i Tromsø i fjor. Foto: Terje Mortensen, VG
(VG Nett) Han er kjent for å helbrede, men nå har også Snåsamannen Joralf Gjerstad (85) gitt oss sin vinner av cupfinalen.

Denne saken handler om:

Gjerstad er kjent som synsk og helbreder med «varme hender», som selv mener å ha helbredet over 50.000 mennesker gjennom 50 år.

Sunnmørsposten har spurt ham om hvem som er hans favoritt i dagens cupfinale mellom Aalesund og Brann.

- Jeg tror at Aalesund vinner. Jeg har tenkt litt på det noen timer, og jeg er overbevist om at laget fra Ålesund vinner, sier han til lokalavisen.

VGLIVE fra 12.00:  Chat med våre reportere og følg herrenes finale!

Under fotball-VM ble blekkspruten Paul kjendis etter blant annet å ha tippet rett i alle Tysklands VM-kamper, men nå er det altså den synske helbrederen som spår.

Gjerstad, som er født i Snåsa i Nord-Trøndelag, spår at det blir en knapp seier, kanskje etter straffespark, og legger heller ikke skjul på sine sympatier.

VG Nett-leser:
Snåsa har tidligere vist at han ikke er feilfri når han tipper fotball, ble vel slått av blekkspruten i finalen.
Diskuter med andre her!

- Jeg ønsker også personlig at Aafk skal vinne. Jeg har sett dem på fjernsyn og selv om jeg ikke kjenner dem personlig, kan jeg si at de fremstår som hyggelige og med respekt for motstanderne, sier han til smp.no.

Les også:  VG Nett vurderer: Derfor er Brann favoritter

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball