Hovedinnhold

Lillestrøm signerte Henry-kompis

TIL LILLESTRØM: Luke Rodgers, som her feirer sammen med Thierry Henry, har skrevet under for LSK. Foto: Afp
TIL LILLESTRØM: Luke Rodgers, som her feirer sammen med Thierry Henry, har skrevet under for LSK. Foto: Afp
(VG Nett) Sent fredag kveld ble årets tiende signering klar for Lillestrøm. Luke Rodgers (30) er hentet til Åråsen.

VG følger

Det melder Romerikes Blad. 30-åringen kommer fra spill i New York Red Bulls, og var lagkamerat med Thierry Henry og Jan Gunnar Solli i byen som aldri sover.

Engelskmannen har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut sesongen, og slutter seg til LSK etter tips fra sportsdirektør Erik Solér.

- Vi er glade for at det har løst seg. Rodgers har vært en publikumshelt i New York. Vi håper han kan bli det samme på Åråsen, sier Bjarmann til rb.no, som skriver at Rodgers egentlig skulle spilt for New York, men at han ikke fikk ordnet visum i tide - noe som gjør at han tidligst kan spille for Red Bulls 15. juli.

Lillestrøm har en periode vært på spissjakt. En jakt som ble intensivert da Fredrik Gulbrandsen ble skadet i serieåpningen på Hønefoss.

Da VG Nett snakket med sportsdirektør Torgeir Bjarmann fredag formiddag, bekreftet han at de var på utikk etter flere spillere.

- Langtidsskaden på Fredrik Gulbrandsen kom litt bardus på, så vi titter litt ekstra på hva som er mulig å gjøre fremover på banen, men det er ikke snakk om noe annet enn et lån frem til sommeren, sa Bjarmann til VG Nett.

Dette var sesongens tiende handel for LSK, som fra før har hentet Erik Midtgarden, Isak Scheel, Sead Ramovic, Palmi Rafn Palmason, Jesper Westerberg, Johan Andersson, Guy Roger Toindouba, Petter Vaagan Moen og Espen Nystuen.

Bjarmann og trener Magnus Haglund skal også være på utkikk etter en ny back, som kan være på plass før overgangsvinduet stenger natt til søndag.

Søndag tar Lillestrøm imot Rosenborg i årets første kamp på Åråsen. Den kan du selvsagt følge i VG LIVE, eller se på TV 2, fra klokken 20.00.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Hva synes du? Diskuter saken i kommentarfeltet! Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Vi løfter ofte gode kommentarer øverst i diskusjonen! Trakassering og hat = utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansvarlig for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Vis kommentarer