Hovedinnhold

Andy Carroll til VG Nett: - Det gjør meg stolt

BARE NESTEN: Nærmere enn denne headingen utenfor i åpningsminuttene kom ikke Andy Carroll nettkjenning på Ullevaal i går. Likevel fikk han skryt fra sjefen for sin innsats. Foto: Anthony Devlin, Pa Photos
BARE NESTEN: Nærmere enn denne headingen utenfor i åpningsminuttene kom ikke Andy Carroll nettkjenning på Ullevaal i går. Likevel fikk han skryt fra sjefen for sin innsats. Foto: Anthony Devlin, Pa Photos
ULLEVAAL (VG Nett) (Norge-England 0-1) Roy Hodgson ønsket å sette inn Jermain Defoe mot Norge, men torde ikke. Til det var Andy Carroll for viktig.

Denne saken handler om:

Roy Hodgson var naturlig nok fornøyd med seieren mot Norge i sin debut som engelsk landslagssjef, og spøkte med den normalt så tøffe engelske pressen da han innledet pressekonferansen lørdag kveld.

Riktignok var han litt bekymret over en smell som Gareth Barry fikk, som gjør at Manchester City-spilleren må gjennom en snarlig røntgenundersøkelse, men ellers var det stort sett bare fryd og gammen for den gamle Viking-treneren.

VGTV: Rune Jarstein: - God prestasjon av Ashley Young
VGTV: Pedersen: - Ikke den mest underholdene kampen å se på

Spesielt fremhevet han Andy Carrolls innsats mot Norge.

- Jeg synes han spilte veldig godt, ikke bare da vi hadde ballen, men også defensivt.

- Jeg ville gjerne gitt (Jermain) Defoe spilletid, men jeg ville virkelig vinne denne kampen, og vi hadde mistet en viktig brikke om vi hadde tatt Andy Carroll av banen, sa Hodgson på pressekonferansen.

Får selvtillit av Hodgson-uttale

Liverpool-spilleren lyser opp når VG Nett forteller ham hva hans nye landslagssjef sa på pressekonferansen.

- Det gjør meg stolt å høre det, det gir meg selvtillit.

- Det defensive er en viktig del av spillet mitt, jeg prøver alltid å jobbe hardt hjemover, sier Carroll til VG Nett.

23-åringen fikk mye kritikk for sin manglende uttelling på topp for Liverpool denne sesongen, men mener likevel at han kan bli en viktig brikke for England i sommerens EM.

- Jeg har aldri tvilt på mine egne ferdigheter, og føler at formen er stigende.

- På slutten av sesongen følte jeg beveget meg mye mer, mens det på begynnelsen av sesongen var mye tyngre å bevege seg.

Carroll berømmer Norge

VG Netts OPTA-tall viser at Norge hadde ballen i 55 prosent av tiden mot sine mer berømte motstandere. Carroll innrømmer at det ikke var enkelt å møte Drillos mannskap.

- Det var en tøff kamp i dag, hvor Norge hadde mye av ballen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball