Hovedinnhold

Klaveness gir seg

LEGGER OPP: Lise Klaveness orker ikke mer fotball, og har bestemt seg for å legge støvlene på hylla. Foto: KRISTIAN HELGESEN / VG
LEGGER OPP: Lise Klaveness orker ikke mer fotball, og har bestemt seg for å legge støvlene på hylla. Foto: KRISTIAN HELGESEN / VG
Fotballprofilen Lise Klaveness (30) har bestemt seg for å legge fotballstøvlene på hylla.

VG følger

Klaveness stopper dermed på 73 landskamper for Norge. Hun avsluttet karrieren med å vinne NM-gull med Stabæk etter en dramatisk cupfinale mot erkerival Røa i fjor høst.

- Over natten gikk jeg fra å tenke at jeg ikke klarte å se for meg at jeg noen gang ville legge opp, til å kjenne at det var over. Merkelig og litt uforståelig følelse, skriver Klaveness på Stabæks nettsted.

30-åringen fra Meland utenfor Bergen er utdannet jurist. Hun har jobbet både som advokat og som dommerfullmektig i Oslo tingrett.

Klaveness har i tillegg til de tre siste sesongene i Stabæk, spilt på toppnivå for svenske Umeå, Asker, Athene Moss, Bjørnar og Sandviken.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Hva synes du? Diskuter saken i kommentarfeltet! Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Vi løfter ofte gode kommentarer øverst i diskusjonen! Trakassering og hat = utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansvarlig for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Vis kommentarer