Hovedinnhold

Her får fotografen ballen «midt i planeten»

(VG Nett) Fotograf Nicklas Knudsen var på jakt etter blinkskudd fra lokalderbyet i Østfold, men ble selv brått målskiven.

Det var under fredagens kamp mellom femtedivisjonslagene Råde IL og Rygge IL at fotografen fra Moss Avis var i overkant strategisk plassert ved hjemmelagets mål.

Ryggespilleren Mats Sundklakk blir fint frispilt på venstre kant og sender av gårde et hardt skudd med litt for mye skru. Fotograf Knudsen ser ikke ballen før han har senket kameraet. Så får han et ublidt møte med lærkula.

- Jeg skulle jo til å ta bilde da, men jeg syns spillet kom litt for nærme og så sa det bare bang, humret Knudsen til nettstedet Østfold Fotball etter kampen.

På opptaket fra ØF-TV høres applaus, og speaker som betegner Sundklakks feilplasserte fulltreffer som «ukens blinkskudd».

- Det er ikke så ofte jeg får applaus når jeg er på jobb, sier Knudsen til Moss Avis, som beskriver fotografen som lettere rystet etter fulltrefferen.

Knudsen forteller videre at det gikk bra med både fotograf og fotoutstyr.

- Ingenting mot fotografer

Til Moss avis avkrefter Ryggespilleren at han har noe spesielt nag mot pressefotografer. Planen var å treffe målet.

- Jeg har ikke noe i mot å få bildet i avisen, og har ingenting i mot hverken Nicklas eller noen andre fotografer. Det var en stjernetreff, men ikke der jeg ønsket å treffe. Du kan godt si at Nicklas stod på feil plass, sier Sundklakk til lokalavisen.

PS.Bortelaget Rygge vant til slutt kampen 2-4 etter å ha ligget under 2-0 til pause. Råde leder fremdelesfemtedivisjons avdeling 2etter 12 serierunder.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Hva synes du? Diskuter saken i kommentarfeltet! Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Vi løfter ofte gode kommentarer øverst i diskusjonen! Trakassering og hat = utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansvarlig for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Vis kommentarer