Hovedinnhold

Modelleksen: - Jeg venter barn med Mario Balotelli

Det italienske landslaget måtte koble inn politiet da Balotelli forsvant etter finaletapet

NÅR ENDEN ER GOD: Det italienske mannskapet var nede på stumpene i finalen og en tårevåt Mario Balotelli og lagkameratene måtte innse at Spania ble for sterke. Men på hjemmebane virker det å være bedre stemning. Raffaello Fico hevder at stjernespissen er faren til hennes barn. Foto: Filippo Monteforte, Afp/Pa Photos
NÅR ENDEN ER GOD: Det italienske mannskapet var nede på stumpene i finalen og en tårevåt Mario Balotelli og lagkameratene måtte innse at Spania ble for sterke. Men på hjemmebane virker det å være bedre stemning. Raffaello Fico hevder at stjernespissen er faren til hennes barn. Foto: Filippo Monteforte, Afp/Pa Photos
(VG Nett) Den siste uken har vært en skikkelig berg- og dalbane - selv etter Mario Balotellis standard. Nå skal han bli pappa.

Denne saken handler om:

Først scoret han to fantastiske mål i semifinalen mot Tyskland, så gikk han rasende av banen etter finaletapet mot Spania.

Nå hevder Balotellis vakre eks-kjæreste Raffaella Fico at hun venter barn med den italienske superstjernen.

- Jeg ringte ham før Tyskland-kampen og fortalte at jeg ventet hans barn. Etter et kort øyeblikk med stillhet, sa han at jeg hadde gitt ham verdens beste nyhet, forteller Fico til det italienske magasinet Chi magazine ifølge Football Italia.

Mario Balotelli, som er med på VG Netts EM-lag, har tidligere hedret Raffaella med en spesiallaget t-skjorte. Etter at han scoret mot Morten Gamst Pedersen og Blackburn i februar viste han frem t-skjorten med teksten «Raffaella - Ti amo», som betyr «Raffaella - jeg elsker deg».

Men kjærlighetsforholdet mellom Balotelli og Fico skal ha tatt slutt i slutten av april. Like etterpå fikk Fico vite at hun var gravid. Nå skal de to angivelig forsøke på nytt.

- Mario har aldri stoppet å elske meg. Han vil bli en lekende far og en søt, kjærlig og snill partner, sier Raffaella Fico.

Balotelli var helt knust og gikk rett i garderoben etter finaletapet mot Spania søndag.

Da Italia kom tilbake til EM-basen i Wieliczki skal Balotelli ha forsvunnet og blitt borte i ti timer. Den italienske landslagsledelsen visste ikke hvor angriperen var og ble derfor tvunget til å koble inn politiet, skriver flere polske medier ifølge expressen.se.

- Vi ble informert om at man ikke visste hvor spilleren var, men heldigvis klarte vi å spore ham opp, sier Katarzyna Padlo, en talskvinne for politiet, til Sport.pl.

Nå må Balotelli bli voksen også på hjemmebane. Ifølge Raffaella skal begge ha ønsket seg det kommende barnet.

- I julen sa han: «La oss gifte oss og lage en gutt», og jeg aksepterte det. Nå venter jeg på at Mario skal få vite barnets kjønn, selv om han foretrekker en gutt, og velge et navn, sier Fico ifølge Daily Mail.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball