Hovedinnhold

Gamsten åpner for å forlenge

... mens presset øker på Steve Bruce

VANT: Morten Gamst Pedersen og co slo Birmingham i dag. Foto: Terje Visnes
VANT: Morten Gamst Pedersen og co slo Birmingham i dag. Foto: Terje Visnes
(Blackburn - Birmingham 2-0) Først åpnet Morten Gamst Pedersen for å forlenge med Blackburn. Deretter senket han Birmingham med en utsøkt pasning.

Denne saken handler om:VG Nett LIVE:
Fyldig referat fra kampen

Morten Gamst Pedersen spilte hele kampen for Rovers. Før kampen gjorde Gamst det klart at han er villig til å forlenge kontrakten med Blackburn.

- Dersom klubben kommer og vil ha en ny avtale er det et tegn på at klubben er fornøyd med det jeg utretter, sa finnmarkingen ifølge Sky Sports.

Presset øker på Bruce

Manager Steve Bruces dager i Birmingham kan være talte etter 0-2-nederlag for Gamst Pedersen og Blackburn lørdag.

Birmingham har slitt i motvind i seriestarten. På de siste seks kampene har laget kun hanket inn to poeng. Eier David Sullivan gikk i midtuken ut med støtte til Steve Bruce, men kan bli tvunget til å ta grep etter nok et nederlag.

Paul Dickov ordnet 1-0 på et straffespark etter selv å ha blitt felt rett etter sidebytte. Ti minutter før slutt punkterte skadeforfulgte Craig Bellamy kampen, da han ble lurte offsidefellen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball