Hovedinnhold

Nytt hus på nytt for Jon Almaas

«Nytt på nytt»-programleder Jon Almaas (35) gjemmer seg bak høye hekker i sin nye villa på Vinderen i Oslo.
4,8 millioner kroner betalte han for den 224 kvadratmeter store murvillaen med gangavstand til NRK. Det var utrolige 1,1 million over takst.

I tillegg må han pusse opp hele huset. Da VG var på besøk i går ettermiddag, var håndverkerne i full gang. Ifølge prospektet trenger huset total oppgradering.

Men litt får han for pengene: I underetasjen er det kjellerstue med peis. I første etasje er det hall, anretning, kjøkken, bibliotek, spisestue og stue med utgang til veranda og pent opparbeidet hage med gode solforhold, ifølge prospektet.

Fem soverom

I annen etasje har Jon Almaas og hans samboer Ellen Christin Heider fem soverom, toalett og bad. Hele eiendommen på 699 kvadratmeter er skjermet for innsyn av en høy hekk.

- Det har jeg egentlig ikke lyst til å kommentere, sier Jon Almaas til VG. Heller ikke megleren Johannes Thorsnes i Vinderen Eiendomsmegling vil si noe om boligen.

Jon Almaas er i løpet av de siste årene blitt en av Norges mest populære TV-programledere i humorprogrammet «Nytt på nytt» som har hatt opptil 1,3 millioner seere. Spesielt kvinnene har lagt merke til kjekkasen som får høyere og høyere markedsverdi.

- Almaas er den hotteste konferansieren for øyeblikket, og kan nok ta en 35000-40000 kroner for et oppdrag, fortalte en kilde i bransjen til VG i januar.


Rik på bok

Han har også tjent gode penger på boken «Slik blir du Husets Herre» som har solgt godt over 15000 eksemplarer. Får han vanlige forfatterroyalties for denne boken, har han tjent 800000 kroner bare på den. Det kan komme godt med når man har betalt nesten fem millioner for sin nye villa.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV