Hovedinnhold

VG-kokk til «Sommeråpent»

Christopher Sjuve (32) lover frekke fiskeretter, «jättegod» jordbærkake og supre salater når han i sommer skal kokkelere på «Sommeråpent».
KOKKELERER: Christopher Sjuve. Foto: Annemor Larsen
KOKKELERER: Christopher Sjuve. Foto: Annemor Larsen

Siden august i fjor har Sjuve presentert ulik enkel og god mat i programmet «Sjuves kjøkken» på VGTV.

Han lover mer av det samme når han hver mandag og torsdag i hele juli skal være kokk på NRK-programmet «Sommeråpent».

- «Sommeråpent» er i et helt annet format enn «Sjuves kjøkken», på «Sommeråpent» er det direktenerver. Jeg går imidlertid høyt ut og lover å komme med like lettfattelige ting som på VGTV og ting seerne kan ta med seg resten av livet, sier Sjuve til VG.

Sjuve deler kokkejobben med Sverre Sæthre, som blant annet har bakgrunn fra eksklusive Bagatelle i Oslo.

- Jeg kjenner ikke Sverre, men han virker jo superflink, så jeg tror forskjellen på oss blir at jeg kommer til å holde meg til veldig enkle ting, mens han er litt mer feinschmeckeren, sier Sjuve.

- Hva er ditt beste mattips for sommeren?

- Smak på noe du aldri har smakt før, gjør det enkelt og spis fisk, sier han.

PS! «Sjuves kjøkken» tar sommerferie fra VGTV i juli, men er tilbake 1. august.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Har du en mening om denne saken? Vi løfter ofte opp de beste kommentarene! Du må bruke ditt egentlige navn, vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansv. for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Vis kommentarer