Hovedinnhold

Stem på årets spill 2012

BEST I VG: VG kåret «Dishonored» til det beste spillet i 2012. Hvor bra gjør dette spillet det når folket skal si sin mening? Foto: ARKANE/BETHESDA
BEST I VG: VG kåret «Dishonored» til det beste spillet i 2012. Hvor bra gjør dette spillet det når folket skal si sin mening? Foto: ARKANE/BETHESDA
(VG Nett) Hvilke spill var de beste i 2012? Det kan du være med på å avgjøre.

Denne saken handler om:

Gullstikka - den norske spillbransjens store, årlige feiring av spillmediet - fyller 10 år i år. Arrangementet går av stabelen 14. mars, og før den tid skal de beste spillene i 2012 kåres.

Den kåringen er det du som er sjef for. Arrangementet har ikke lenger en egen fagjury, og er nå en ren avstemning blant norske spillere.

GI DINE STEMMER HER!

Du kan stemme på dine favoritter innen en rekke forskjellige kategorier, og avstemningen er åpen til mandag morgen den 18. februar.

Under VGs store kåring av årets spill, gikk «Dishonored» av med seieren - i skarp konkurranse med «Journey» og «The Walking Dead». Du kan se hele vår kåring av de 25 beste spillene i 2012 i denne spesial-episoden av spillmagasinet Level Up på VGTV.

PS: Level Up er nå endelig tilbake med en ny sesong. Her ser du sesongpremieren!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill