Hovedinnhold

The Last Hurrah!!: «Spiritual Non-Believers»

Tre ganger tre hurrah!
(Rune Grammofon)

En av Bergens store musikkpersonligheter gjennom fire tiår, HP Gundersen, har lagt ned studioet sitt, opplevd en tragedie i privatlivet og benyttet seg av at han har Aspergers syndrom til å fordype seg i åpne, modale gitarstemminger.

Han kaller det «dronegitar». Ledestjernen er Stephen Stills; rockfans vil kjenne igjen den perkussive, både keltisk-, indisk- og afrikanskklingende lyden fra Jimmy Page og Motorpsycho.

Albumet, med sang av Heidi Torsvik, er vimsete og utrolig fint. Naturlig og genreoverskridende, rent og nytt som en vårdag, født av skapertrang og musikkglede. For en opptur.

BESTE LÅT: «The Ballad Of Billy And Lilly»
MORTEN STÅLE NILSEN

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Hva synes du? Diskuter saken i kommentarfeltet! Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Vi løfter ofte gode kommentarer øverst i diskusjonen! Trakassering og hat = utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansvarlig for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Vis kommentarer