Hovedinnhold

Se premieren på KT Tunstalls «norske» video

OL-HOPPER: KT Tunstall har laget «norsk» video. Foto: Helge Mikalsen
OL-HOPPER: KT Tunstall har laget «norsk» video. Foto: Helge Mikalsen
(VG Nett) Den skotske artisten spilte inn video i Lysgårdsbakken på Lillehammer.

Det var i forbindelse med opptredenen på Gullfisken-showet i januar at Tunstall spilte inn musikkvideoen til sin nye singel «If Only» i Lillehammer.

I den 70-tallsinspirerte videoen later Tunstall som om hun hopper i den store OL-bakken. Men tross glødende hoppinteresse fra barndommen og sterk lyst til å gi seg alpinbakkene i vold, må hun nøye seg med stand-in i bakken.

SE VIDEOPREMIEREN HER!

- Uansett hadde jeg ikke turt det - men det skulle tatt seg ut med skader nå. Bare en finger brekker er jo jeg skikkelig ute og kjører, sa Tunstall til VG i januar.

- Den er skikkelig 70-tallsinspirert, og det er første gangen jeg bruker kunstig blod i en av mine musikkvideoer, forteller hun.

Sjekk KT Tunstall på MySpace! (ekstern link)

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Hva synes du? Diskuter saken i kommentarfeltet! Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Vi løfter ofte gode kommentarer øverst i diskusjonen! Trakassering og hat = utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansvarlig for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Vis kommentarer