Hovedinnhold

Rykteflom rundt One Direction

SUKSESSBAND: F. v.: Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Liam Payne og Harry Styles, her på en prisutdeling i Los Angeles i mars. Foto: AP
SUKSESSBAND: F. v.: Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Liam Payne og Harry Styles, her på en prisutdeling i Los Angeles i mars. Foto: AP
En rekke medier melder at det kan gå mot brudd for det britiske bandet One Direction, fordi Harry Styles (18) angivelig vurderer å gå solo.

VG følger

Av HANS HOVLAND LØVLIEN

Fansen bekymrer seg for bandets fremtid på grunn av spekulasjonene om at Styles, som er et av de desidert mest populære av medlemmene, kan være på vei ut for å starte en egen karriere.

One Direction har vunnet hjertene til fans over hele verden med sanger som «One Thing» og «What Makes You Beautiful».

Kvintetten får tenåringsjenter i ekstase hvor enn i verden de ferdes. Gjengen med «directioners», som fansen selv kaller seg, er svært opptatt av at gruppa skal holde sammen. Derfor vekker de ferske rapportene om Styles' angivelige soloplaner oppsikt.

Flere trekker paralleller mellom Styles og Justin Timberlake (31), som i sin tid brøt ut av boybandet N'Sync og siden har gjort solokarriere av rang.

MTV, Femalefirst, ContactMusic og Gather Celebs News Channel er blant mediene som omtaler spekulasjonene. Ifølge ContactMusic skal Styles ha blitt tilbudt et stort beløp for å signere solokontrakt i USA.

UNGPIKEDRØM: Harry Styles (18), her på New Zealand i april. Foto: WENN
UNGPIKEDRØM: Harry Styles (18), her på New Zealand i april. Foto: WENN

Alene i L.A.

Styles skal ha blitt observert uten bandkollegene i Los Angeles tidligere i år, med den begrunnelsen at han «skulle filme noe».

Det skal være denne episoden som er opphav til forvirringen hos fans og presse. Kilder opplyser at 18-åringen har fått en rekke egne tilbud, også fra reklamebyråer.

Nettstedet Hollyscoop er blant dem som mener å vite at brudd-ryktene ikke stemmer. En ikke navngitt representant for gruppa skal ha uttalt at Styles bare var på ferie i USA, og at besøket ikke hadde noen ting med karrieren hans å gjøre.

Boybandet selv har ikke uttalt seg.

Hva tror du om bandets fremtid?Bli tilhenger av Rampelys på Facebook og diskuter.

«X Factor»-band

One Direction så først dagens lys i 2010, etter at hver av de fem guttene stilte som individuelle kandidater i britiske «X Factor». Dommerne mente at guttene ville gjøre størst lykke som band og fikk rett.

Med debutalbumet «Up All Night» og med talentboss Simon Cowell som bakmann - har tenåringsbandet okkupert hitlister over hele verden og solgt millioner av plater.

Boybandet har så langt ikke besøkt Norge, men fansen jobber iherdig for at det skal skje. Facebook-gruppa One Direction Norway teller i skrivende stund over 35.500 medlemmer.

Les om norske Andrea (16) som fikk drømmemøte med bandet

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Hva synes du? Diskuter saken i kommentarfeltet! Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Vi løfter ofte gode kommentarer øverst i diskusjonen! Trakassering og hat = utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansvarlig for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Vis kommentarer