Hovedinnhold

Shining: «Grindstone»

Shining: «Grindstone»

(Rune Grammofon/Grappa)

VG følger

Ikke musikk for Gud og hvermann.

Jørgen Munkeby tilhører en generasjon unge norske musikere som simpelthen nekter å følge spillereglene i musikkbransjen. Nå er multi-instrumentalisten tilbake med bandet Shining. Som vanlig er det ikke snakk om musikk for Gud og hvermann.

Shine sysler med musikk som ikke uten videre lar seg båssette. Det ville vært et drømmeband for en villmann som Mike Patton. Det handler om syrejazz, progrock, speedmetal og samtidsmusikk.

Shining låter som en jam-session med Mars Volta, King Crimson, Slayer, Ornette Coleman og Karlheinz Stockhausen.

Det låter rått, voldsomt, komplekst, krevende, masete, utmattende og fortettet. Ikke alt er like interessant, men definitivt forfriskende og meget annerledes. Herved er dere advart.

ANBEFALTE KJØP: «Stalemate Longan Runner» og «Fight Dusk With Dawn»

ESPEN A. HANSEN

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Hva synes du? Diskuter saken i kommentarfeltet! Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Vi løfter ofte gode kommentarer øverst i diskusjonen! Trakassering og hat = utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansvarlig for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Vis kommentarer