Hovedinnhold

Mira Craig knuste kneet

?LATEAKTUELL: Mira Craig på scenen i Oslo Spektrum. Foto: Adrian Øhrn Johansen
?LATEAKTUELL: Mira Craig på scenen i Oslo Spektrum. Foto: Adrian Øhrn Johansen
En knust kneskål og krykker de nærmeste tre ukene. Det er resultatet for Mira Craig (23) etter et mislykket stagedive i Oslo Spektrum i går kveld.
Umiddelbart trodde R&B-prinsessen at hun hadde knust begge knærne.

- Det gjorde sinnssykt vondt. Jeg braste ned i gulvet og landet på knærne, samtidig som jeg grep armene fast i en eller annen kar blant publikum. Jeg ble helt lamslått og fant ikke pusten, men prøvde å smile så godt jeg kunne, fortalte Mira da VG traff henne på legevakten i Oslo en time etter fallet.

PÅ LEGEVAKTEN: Mira Craig ble sendt til legevakten etter et mislykket «stagedive» i Oslo Spektrum. - Da jeg falt tenkte jeg ikke på alvoret i situasjonen, jeg følte meg bare dum, sier Mira til VG. Foto: Linn Olsen
PÅ LEGEVAKTEN: Mira Craig ble sendt til legevakten etter et mislykket «stagedive» i Oslo Spektrum. - Da jeg falt tenkte jeg ikke på alvoret i situasjonen, jeg følte meg bare dum, sier Mira til VG. Foto: Linn Olsen
Hoppet fra scenen

Mira Craig var oppvarmer for supergruppa Fugees i Oslo Spektrum og hadde fremført fire låter, deriblant hitene «Boogeyman» og «Headhuntet», da hun bestemte seg for å avslutte med en «grand finale».

Craig tok sats og «stagedivet» de 2,5 meterne ned fra scenen - inn i det hun trodde var et folkehav.

- Det pleier å være tjukt med mennesker i Spektrum, men siden det var så dårlig lys rundt scenen la jeg ikke merke til at det var få folk. Da jeg smalt i bakken tenkte jeg ikke på smerten, jeg følte meg bare utrolig dum. Det er mitt første og trolig siste stagedive, sier artisten.

Ettersom det var mørkt i området rundt scenen, var det få som så fallet.

Mikrofonen plukket imidlertid opp smellet av knærne som traff murgulvet i Spektrum.

Sendt på røntgen

Oslo-jenta krabbet seg bak scenen der hun ble møtt av Røde Kors, som la Mira ned på en båre.

Da smertene ikke ville gi seg, sendte Røde Kors Craig til legevakten, der hun ble satt i rullestol og hastet av gårde til røntgen for umiddelbar undersøkelse. Der ble det konstatert at den ene kneskålen er knust.

- Like etter fallet fikk jeg intense smerter i ryggen, men det tror legene vil helbredes av seg selv, sier artisten - og roser Røde Kors og de ansatte på legevakten.

15. desember reiser den norskamerikanske jenta til USA for å feire jul. Over nyttår slippes albumet «Mira Mira».

- Da får jeg endelig litt ferie, og det skal bli veldig godt, sier Mira Craig, som understreker at hun tar episoden med godt humør.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Hva synes du? Diskuter saken i kommentarfeltet! Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Vi løfter ofte gode kommentarer øverst i diskusjonen! Trakassering og hat = utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansvarlig for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Vis kommentarer