Hovedinnhold

Jan Thomas blir popstjerne

PLATEKLAR: Jan Thomas håper hans nyeste låt «Get up and dance» blir en påskehit. Foto: Frode Hansen/VG
PLATEKLAR: Jan Thomas håper hans nyeste låt «Get up and dance» blir en påskehit. Foto: Frode Hansen/VG
Kjendisstylist Jan Thomas (42) er ikke redd for kritikken som måtte komme i kjølvannet av hans nyeste musikkutgivelse.

I dag slippes nemlig hans siste CD-single «Get up and dance» til norske radiokanaler og Internett.

- Jeg har bestandig vært en fryktløs gutt som tør å drømme - og dette er virkelig en guttedrøm som går i oppfyllelse. Det er sikkert noen som vil prøve å gjøre narr av meg på grunn av dette. Men slik kritikk biter ikke på meg lenger, sier Jan Thomas til VG.

Les anmeldelsen av «Get up and dance» her!

Han forteller at arbeidet med låten begynte for snart et år siden, og at han har fått god hjelp av både Christian Ingebrigtsen (32) og sin nye ektemann Christopher Mørch Husby (19) i den kreative delen av musikkprosessen.

Gir til kreftforening

- Christopher er superkreativ, og er blitt en del av alle mine prosjekter etter at vi giftet oss. Han har laget platecoveret, og har sammen med Christian vært rådgiver under selve innspillingen. De har absolutt vært min viktigste støtte i forbindelse med dette prosjektet, sier kjendisstylisten.

I samarbeid med ektemannen har han også startet et minnefond, som etter planen får navnet «Kjærlighet uten grenser». Inntektene fra den nye singelen skal derfor denne gangen gå til Kreftforeningen.

VGD: Diskutér musikk her!

- Kreft er et monster som ikke skåner noen, og som slår til når du minst venter det. Jeg har både venner og nær familie som er blitt rammet av sykdommen, og derfor håper jeg denne singelen kommer til å generere penger slik at disse menneskene får det bedre, sier han.

Ikke redd for kritikk

Flere har kritisert Jan Thomas for å være overfladisk, og for å bruke penger på botoxbehandlinger i USA.

Hovedpersonen selv tar derimot kritikken med knusende ro.

- Jeg hørte at guttene i «Golden Goal» (Johan Golden og Henrik Elvestad journ.anm.) hadde foreslått at jeg burde bruke pengene mine på botox istedenfor musikk. Men da vet de ikke at jeg får min årlige botoxbehandling gratis av Dr. Brandt i New York, smiler han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk