Hovedinnhold

Aqua-Lene med nye pupper

Silikon-opererte Aqua-Lene sjarmerer seg gjennom Asia

TAIPEI (VG) Lene Nystrøm (27) har fått operert inn silikon i puppene. Det kan ingen unngå å legge merke til når Aqua nå besøker Asia med fotografer på slep uansett hvor de beveger seg, mens albumet «Aquarius» klatrer på hitlistene.

Denne saken handler om:

At puppene til Lene er økt betydelig i omfang er helt åpenbart for alle som tidligere har møtt eller sett bilder av Aqua-stjernen.
At puppene til Lene er økt betydelig i omfang er helt åpenbart for alle som tidligere har møtt eller sett bilder av Aqua-stjernen.
- Men jeg tror ikke jeg gidder. Det er bedre å ha små bryster når man står på scenen og rocker, sa Lene, som nå for øvrig har fjernet piercingen hun hadde i høyre brystvorte.

- Piercing virker vulgært på kvinner med store bryster, bemerket Lene Nystrøm i FHM-intervjuet.

Stadig bedre

Aqua er i Asia for å skape blest rundt seg selv og sitt nye album, «Aquarius», som - med unntak av Storbritannia - selger stadig bedre.

Bare i Japan har albumet nå solgt 300 000 i løpet av en drøy uke og topper dermed hitlisten». Det samme gjør singlen «Cartoon Heroes» som dessuten bare blir forbigått av Madonna på den nasjonale radiolisten.

Snart passerer Aqua-albumet 3 millioner enheter.

Det er slett ikke dårlig på fire uker, men det er langt igjen til debuten «Aquarium» som til dags dato har solgt nesten 15 millioner eksemplarer.

- Salget er veldig bra så langt. Husk at vi kommer til å være på veien i en eller annen form langt inn i neste år, presiserer Lene, rett før Aqua går på scenen for å fremføre fire låter under et meget populært TV-show i Taipei på Taiwan.

Profesjonell

Lene viser at hun ikke mangler selvtillit på scenen og at hun er blitt en profesjonell popentertainer.

Rundreisen i Asia gir altså Aqua en mulighet til å varme opp sceneformen foran høstens verdensturné som starter i oktober og skal vare ut februar.

Det skal bli et gedigent sceneshow. Hele rigget skal settes opp i en hangar i London, hvor Aqua skal øve inn alle detaljene god tid før turneen starter.

Til Norge og Oslo Spektrum kommer Aqua enten i slutten av november eller begynnelsen av desember.

- Vi gjør Europa før jul og Asia etter nyttår, opplyser turnémanager Alex Futtrup.

- Datoene og stedene er lagt inn, men det blir helt sikkert mange forandringer, legger han til.

I mellomtiden skal Aqua-Lene gjøre hundrevis av intervjuer og utallige TV-opptredener.

Dessuten er kvartetten invitert til å gjøre en konsert med Luciano Pavarotti som skal sendes på TV-stasjoner over hele verden.

- Vi møtte Pavarotti under en festival i Italia og fant tonen ganske umiddelbart, forteller Lene.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk