Hovedinnhold

Marilyn Monroes nabograv auksjoneres på eBay

BLI NABO? Vil du ligge ved Marilyn Monroe i evigheten? Nå kan du kjøpe gravplassen ved siden av ikonet. Foto: AP
BLI NABO? Vil du ligge ved Marilyn Monroe i evigheten? Nå kan du kjøpe gravplassen ved siden av ikonet. Foto: AP
Drømmer du om å tilbringe evigheten ved Marilyn Monroes side? Nå er det mulig: Gravplassen ved siden av hennes er til salgs på nettet.

Det er for tida Richard Poncher som innehar gravplassen ved siden av Marilyn Monroe i Westwood Village Memorial Park i Los Angeles. Han døde for 23 år siden i en alder av 81, skriver avisa Los Angeles Times.

Ponchers enke har nå bestemt seg for å flytte ektemannens lik og auksjonere bort gravplassen. Målet hennes er å tjene nok penger til å betale ned lånet på boligen i Beverly Hills.

Gravplassen auksjoneres nå bort på eBay. Åpningsbudet er sparsommelige 500.000 dollar eller om lag tre millioner kroner.

Poncher kjøpte i sin tid gravplassen fra baseballstjerna Joe DiMaggio, som var gift med Marilyn Monroe i noen måneder på 1950-tallet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys