Hovedinnhold

Linni er gravid

NÅ SKAL HUN HA BARN: Linni Meister er tre og en halv måned på vei. Foto: TV3
NÅ SKAL HUN HA BARN: Linni Meister er tre og en halv måned på vei. Foto: TV3
(VG Nett) Modellen og programlederen Linni Meister venter sitt første barn og har allerede funnet navn til guttepjokken som venter.

23-åringen som for tiden er aktuell som deltaker i TV Norge-showet «Wipeout» sier til Se og Hør at hun venter barn med kjæresten Bernhard Berntzen.

- Jeg er tre og en halv måned på vei og babyen kommer i september. Vi har vært litt i tvil, men for noen dager siden fikk vi bekreftet av legen at jeg faktisk er med barn, sier Linni til Se og Hør.

Så sent som 5. mars avviste blondinen at hun var gravid, i et intervju med bladets nettside, som hun har linket til på sin egen blogg. Men nå gjør hun seg altså klar til å bli forelder, sammen med 31-årige Bernhard Berntzen.

Paret har også navnet klart på barnet, som med 99 prosents sikkerhet er en gutt.

Han skal hete Dennis Bernhard. Og dersom det likevel skulle bli en jente, vil hun få navnet Cindy Bianca.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys