Hovedinnhold

Märtha feirer 40-årsdagen med kjendisfest på Slottet

FYLLER FØRTI: Märtha og Ari inviterer på fest. Her er de sammen på premieren av teaterstykket «Treningstimen» i Stavanger tidligere i år. Foto: Scanpix.
FYLLER FØRTI: Märtha og Ari inviterer på fest. Her er de sammen på premieren av teaterstykket «Treningstimen» i Stavanger tidligere i år. Foto: Scanpix.
(VG Nett) Prinsesse Märtha Louise (39) fyller 40 senere i år, og skal feire seg selv med en stor fest på Slottet.

VG følger

Det bekrefter hennes mann Ari Behn (38) overfor «God Kveld Norge».

- Det stemmer at vi skal ha 40-årslag på Slottet, med masse gode venner og familie, sier Ari Behn til nettstedet, som også skriver at det er ventet en rekke profilerte gjester.

I tillegg til parets kjendisvenner, er både kulturpersonligheter og representanter for det offentlige på gjestelisten.

- Jeg har kjent til denne festen en stund. Det er kongeparet som inviterer til 40-årsfest for sin datter. Og som ved 30-årsfeiringen i Bergen i 2001 er det - i tillegg til norske venner - ventet mange utenlandske kongelige til Oslo i september, sier kongeekspert Kjell Arne Totland til VG Nett.

- Fra både Sverige, Danmark, Nederland, Belgia og Luxembourg kommer det unge prinser og prinsesser som står jubilanten nær, for å feire henne på 40-årsdagen, forteller han.

Slottet ville ikke kommentere saken.

FOR TI ÅR SIDEN: Märthas kjole på 30-årsdagen vakte oppsikt. Foto: Scanpix.
FOR TI ÅR SIDEN: Märthas kjole på 30-årsdagen vakte oppsikt. Foto: Scanpix.

Også feiringen av prinsessens 30-årsdag var storslått. Den gang festet hun og Ari i Bergen, og Märtha kom i et spesialdesignet og symbolrikt skjørt.

Les om festen for ti år siden: Slik er Märthas kjole 

Festen ble holdt i Håkonshallen.

I 2003 inviterte Märtha og Ari på maskeradefest, hvor blant andre Åsne Seierstad, Bård Tufte Johansen og regissør Marius Holst var til stede.

Les også: Åsne pustet ut med Märtha og Ari 

Les flere saker på vg.no/rampelys .

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Har du en mening om denne saken? Vi løfter ofte opp de beste kommentarene! Du må bruke ditt egentlige navn, vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansv. for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Vis kommentarer