Hovedinnhold

Væpnet politi rykket ut for å «redde» Miley Cyrus

Tulletelefon resulterte i full utrykning til stjernens hjem

OFFER: Noen tulleringte politiet på vegne av Miley Cyrus. Her rømmer hun fra fansen ut bakdøren av et hotel i Miami. Foto: wenn.com.
OFFER: Noen tulleringte politiet på vegne av Miley Cyrus. Her rømmer hun fra fansen ut bakdøren av et hotel i Miami. Foto: wenn.com.
(VG Nett) Væpnet politi rykket onsdag ut etter å ha blitt oppringt om et angivelig kidnappingsforsøk og flere utløste skudd mot huset til Miley Cyrus.

VG følger

Både politi, brannvesen, og redningsmannskap rykket ut etter det som fremsto som en nødoppringing fra stjernens hjem. Det viste seg imidlertid at popstjernen var offer for en spøk, skriver ABCnews.

- Vi reagerte på en telefon om en pågående kidnapping, og en person som var skutt i en adresse på Amanda Drive, sier politiet i Hollywood til nyhetskanalen.

De væpnede politimennene stormet huset, men det viste seg raskt at ingen var hjemme.

Politiet konkluderte med at det var en falsk alarm, og sa at det var en mulig «Swatting»-spøk, hvor noen tulleringer for å få politiet til å rykke ut til uskyldige mennesker.

Det er hundrevis av slike tilfeller hvert år, og politiet sier til TMZ at dersom dette var en spøk, vil personen som ringte bli arrestert.

I juni skjedde det samme med radiopersonligheten Erick Erickson, hvor noen tulleringte politiet og sa «Jeg har skutt min kone».

- Jeg har en treåring, og en seksåring. Det var ikke bare jeg som var offer her, men de også, sa Erickson i ettertid.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Hva synes du? Diskuter saken i kommentarfeltet! Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Vi løfter ofte gode kommentarer øverst i diskusjonen! Trakassering og hat = utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansvarlig for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Vis kommentarer