Hovedinnhold

Eli Kari Gjengedal slutter i TV 2

** Begynner i NRK

SLUTTER I TV2: Eli Kari Gjengedal gir seg i StormGeo og TV2 etter tolv år. Foto: Hallgeri Vågenes/VG
SLUTTER I TV2: Eli Kari Gjengedal gir seg i StormGeo og TV2 etter tolv år. Foto: Hallgeri Vågenes/VG
(VG Nett) Etter tolv år som ansatt, slutter den populære værdamen, Eli Kari Gjengedal (41) i StormGeo og TV2.

Gjengedal har jobbet som værdame i hele tolv år i kanalen, og har blitt en av TV 2s største profiler. Det er nå klart at Eli Kari Gjengedal gir seg i StormGeo og TV 2. Det skriver «God kveld Norge».

Vil bli savnet

Mette Krohn-Hansen, som er personalansvarlig for værpresentatørene og HR-direktør i StormGeo, bekrefter at Eli Kari Gjengedal slutter.

- Det er selvfølgelig leit at hun slutter. Hun er veldig godt likt her, så alle er jo lei seg for å miste en så fantastisk god og positiv medarbeider. Det var timing og en del andre elementer som faller sammen så det respekterer vi. Det er helt vanvittig at det har gått 12 år. Hun vil definitivt bli savnet, sier Krohn-Hansen til «God kveld Norge» .

Allikevel er det ikke nødvendigvis siste gang man ser Gjengedal i værsammenheng.

Begynner i NRK

Nå skal Eli Kari Gjengedal begynne i NRK.

- Det er en programserie om været i Norge som skal sendes på NRK1 høsten 2013, og hvor vi er i ferd med å sette redaksjonen i disse dager, sier redaksjonssjef Svein Haaland i NRK Hordaland, til NRK Hordaland sine nettsider.

Han er glad for at NRK nå har sikret seg TV2 og StromGeo-profilen.

Med på laget

- Eli Kari er veldig engasjert og har mye kunnskap om dette temaet, hun har blant annet skrevet flere bøker om vær. Vi er derfor veldig glade for å ha knyttet henne til oss og få henne med på laget, sier Haaland videre.

Foreløpig er Gjengedal hyret inn til NRK for et drøyt år.

Allikevel utelukker ikke Haaland et videre samarbeid vær-kjendisen.

- Vi får se etterpå om det dukker opp nye prosjekter hvor vi kan ha felles interesser, sier Haaland.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys