Hva synes du om Ryanair?

Gi ditt terningkast til Ryanair! Begrunn karakteren din.

715 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
19. mars 2014

Veldig bra

Har reist med Ryanair mange ganger og har aldri opplevt noe negativt. Det er billig og derfor kan jeg reise ofte. Er fornøyd med dem. Veldig bra å reise fra Rygge. Lite mas og stress der.
4. mars 2014

De andre er ikke noe bedre.

Eksempler;

Bytte navn eller reise SAS: 500 kr pr endring; RyanAir er € 30-60 avhengig av reise.

Gebyr bestilling internett SAS: 30 kr uansett, Ryanair gratis med Visa Debet.

Begge tar betalt for bagasjer. Men SAS-billettene koster i snitt det tredobbelte. Og du flyr gamle utslitte maskiner som oftere er forsinket i Europa.
30. desember 2013

ryanair dama lag på røret

jeg tror ryanair er verdens dårligste på personlig service. Da vi fikk ikke betalt reisen vår verken med master eller visa- sjekket vi med bankene våre og ingenting var feil med kortene våre. vi ringte Ryanair - etter maaange minutter kom vi til en meget spesiell bookingansatt. Hun sa umiddelbart at hun så problemet, Men ville ikkfortelle hva det var!! Dont interrupt me - sa hun bare..på litt gebrokkent engelsk. Hun somlet og minuttene gikk.....stavet navnet vårt 5 ganger..ville fremdeles ikke si hva problemet vårt var - slik at vi selv kunne bestille og betale. Vi ble stående på telefonen uten svar - (hun måtte kanskje ha hjelp) Da vi igjen spurte vennligst om hun kunne fortelle hva problemet var - la hun bare på etter igjen å ha sagt: Dont interrupt me! Så gidder vi å reise med Ryanair? Nei det gidder vi ikke! Det er så utrolig hyggelig med KLM og alle andre selskaper - som vet at service er viktig for en hyggelig opplevelse. Vi fortjener alle god service når vi legger igjen penger i selskapet. Det billigste er ikke alltid det beste.
4. november 2013

Ryanair er best

Perfekt konsept for mine reisebehov i Europa. Med de nye reglene og lavere gebyrer blir det bare enda mer uslåelig! Takk til Ryanair og Rygge(norges beste flyplass)
30. oktober 2013

Helt greit!

Er jo bare å la være å fly med Ryanair om man ikke orker lese gjennom betingelsene, som er kompliserte og kanskje ulogiske.. Ryanair er både billig og forutsigbart, dersom man leser nøye gjennom alt. Elsker å ta svippturer rundtomkring med Ryanair, nesten gratis. Kan ta med alle barna hit og dit for en rimelig sum. Og Ryanair er faktisk like trygge som andre flyselskap, da det er en standard for slik i hht Luftfartsloven. Ser frem til neste tur allerede, reisemålet er innen rekkevidde :)Med kun håndbagasje og boardingkortet skrevet ut på forhånd ;)
16. oktober 2013

Billig og greit! men..

Tjenestene er billige og greie, du får det du betaler for og trenger ikke betale for unødige tjenester. Men det er svært irriterende at man må trykke NEI på alle tjenestene man IKKE vil ha, og det må gjøres TO ganger! Når du bestiller billett og når du sjekker inn.Nettstedet ser også billig og til tider useriøst ut. Fant denne setningen i vilkårene under "Baggasje": "Hvis duDeter usikker, kan dumulig åkontrollere håndbagasjenhåndbagasjens vekt og størrelseved bagasjedroppskranken før du går gjennom sikkerhetskontrollen." Hva mener du RYANAIR?? Hvis "duDeter" og "dumulig"? Er det det bra for meg? Ris på rumpa for dårlig norsk.
23. mai 2013

Ryanair

Håpløst selskap. Selger billige billetter som blir dyre når. Null service. Spekulerer i dyre gebyrer. Gjemmer seg bak sin hjemmeside uten tlf. og mail adresse.
5. desember 2012

Skjønner ikke hva folk klager på

Helt ærlig så skjønner jeg ikke hva folk klager på når det kommer til Ryanair. Hvis det er så dårlig som nordmenn generelt skal ha det til, hvorfor gidder dere da å fly med selskapet!!!! Samt dere vet også hvor enkelt det er å benytte andre selskaper, men slutt å klage når dere bare gjør narr av dem. Ryanair har jeg flydd med annenhver helg i 3 år, aldri hatt problemer. Aldri sett vits i klage på deres priser. Kort og godt, lær dere å bruke siden før dere klager. Simpelt sagt, men simplet gjort!
25. november 2012

Tyver

Jeg fikk ikke biletten på enten Mobil eller på email, Ringte de og de snakket på engelsk og lyden var f.eks de sa hello så kom det "Heoo" på telefonen. Dårlig dekning hos dem! Personlig vil jeg ALDRI reise mere med dem! Dere som er enige med å aldri reise, skriv "Never" på tekst!!!
17. september 2012

En farlig flytur

SIKKERHET ----------------------------- Ryanair er ett av verdens mest farligeste flyselskaper og fly med, de har hat mange nødlandinger pga. drivstoff mangel på under 2 måneder. OPPFØRSEL ----------------------------- Når du kjøper en billet på Ryanairs nettsider, er de jo selvfølgelig glade, men når du til og med møter opp på gaten, snur humøret. Man føler seg veldig uvelkommen på et ryanair fly. Også hvis man har glemt å printe ut boarding ticketen, nekter de og printe den ut der. Flyselskaper (selv om de er low-cost flyselskaper) bør ha bedre service en det. Jeg velger heller å ikke dra enn å fly med Ryanair
23. juli 2012

Møkkafly

kapteinen røyka rett utafor flyet før vi gikk inn, flyvertina feis hun bak meg i ansiktet. belte var ødelagt. dritt fly.
21. juli 2012

Førstegangs Ryan air flight

Er usikker på selskapet men gleder meg til å komme meg vekk fra møkkaværet i Norge. Flyet går i dag og jeg tror neppe dette blir noen comfort tur. Heller en lignende t-banestol tur. Billig, vond & kort
17. juli 2012

Skjulte gebyr

Skjulte gebyr vises etter at reisen er bestilt. Ingen opplysning på forhånd. Dette blir 1. og siste gang med dette selskapet. Skulle også bestille sjetteplass. Alle setene ble vist som opptatt den 1. dagen man kunne bestille. Kun setene ved flyving og 1. rad ble vist som ledige. Setene i bakre del av flyet, ble ikke vist. Dette er juks og svindel!
25. mai 2012

Ryan air sine netttjenester suger

Har sittet nå i 2-3 timer for å prøve å betale for å sjekke inn 1 stk. koffert for meg og min kone . Dette viser seg å være helt umulig. Hver gang man har lagt inn all informasjon og betalingskort og trykker OK for betal får man beskjed om at transaksjonen er avbrutt og ikke lar seg utføre. Har nå prøvd med 5 ulike gyldige kort og det samme skjer med alle sammen.Hver gang må all informasjon legges inn på nytt. Jeg mener at Ryan Air sine nettsider må være noe av det mest bedritne og dårlige jeg noensinne har vært borti. Trodde ikke det var mulighet for å lage en slik innkompetent tjeneste. (Møkkaselskap)
23. mai 2012

Problemer med betaling!

Jeg har bestilt billetter til Italia fra Torp, og ønsker å bestille billetter hjem via Torp. Jeg får hele tiden problemer med betalingen, og får ikke bestilt billetter. Får kun oppgitt at jeg har gjort feil, generelle begrunnelser. Når jeg prøver å ringe de to kundetelefonene får jeg kun beskjed om at jeg må ringe senere... Får en service, og verdens dårligste nettside!!!
4. mai 2012

Aldri mer Ryanair!

4 ganger med Ryanair er mer enn nok. Aldri mer! Slutter ikke å forundre meg over nordmenn som godtar disse betingelser, bare det er BILLIG! (som ikke er så billig likevel) Ryanair er eneste selskap som er meldt inn til de fleste forbrukerråd i Europa. Men gir fanden. Norske forbrukerråd advarer mot Ryanair, BBC wordl news det samme.
24. april 2012

billig

man får hva en betaler for. ingen komfort, liten plass og opplevd for mange ganger at di holder ikke tiden.
27. mars 2012

Bedre enn Norwegian!

Jeg flyr mye heller med Ryanair enn med Norwegian. Hvorfor?: - de er i rute - du vet hva du får - billig - betaler du ekstra for priority boarding så slipper du å stå i kø som kveg Norwegian derimot: - setter plutselig inn gamle Transavua fly og mannskap - setter plutselig inn Thomas Cook fly og mannskap - er konsekvent forsinkey - kansellerer flyvninger uten grunn - lover wifi ombord men har det aldri - laster folk ombord som kveg konsekvent Bare til ettertanke!
Vis flere