Hovedinnhold

Trodde kjæresten var et svin - skjøt henne

SVINERI: Mannen trodde lydene fra kjæresten i skogen kom fra et svin. Illustrasjonsfoto: Mike Groll, AP
SVINERI: Mannen trodde lydene fra kjæresten i skogen kom fra et svin. Illustrasjonsfoto: Mike Groll, AP
(VG Nett) Florida-mannen skjøt kjæresten i begge beina fordi han trodde hun var et svin.

Lørdag kveld var den 52 år gamle Steven Egan ute på svinejakt sammen med kjæresten Lisa Simmons på et jaktområde i Flagler, nord i staten Florida i USA, melder nyhetsbyrået AP.

En representant for sheriffen i området forteller til ABC News at hendelsen utspant seg omkring klokken 19.30 lørdag kveld.

Steven Egan trodde han hadde skutt et svin, og etterlot kjæresten i teltet mens han gikk for å lete etter det. Da han hørte lyder i skogen fyrte han av våpenet, og hevder han trodde at han skjøt dyret.

Det viste seg ikke å stemme.

Uten at Egan visste det, hadde også Simmons forlatt teltet for å plukke appelsiner. Istedenfor å treffe svinet han jaktet på, hadde han skutt kjæresten i begge beina.

- Han så et svin og trodde han skjøt det. Så gikk han for å lete etter det, sier major Steve Clair på sheriffkontoret.

Simmons, som ble skutt i begge beina, ble flydd til sykehus, og tilstanden hennes blir beskrevet som alvorlig.

Myndighetene sier at de ikke vil tiltale mannen for å ha skutt kjæresten, og at dette beviser at det ikke er lurt å skyte på mål som ikke er synlige.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Hva synes du? Diskuter saken i kommentarfeltet! Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Vi løfter ofte gode kommentarer øverst i diskusjonen! Trakassering og hat = utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansvarlig for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Vis kommentarer