Hovedinnhold

Styrelederen i Oslo Taxi går

- Blir for mye med styrleder-vervet

GLENN TUXEN: Styrelederen i Oslo Taxi trekker seg fra styreledervervet sitt med umiddelbar virkning. Foto: Aftenposten
GLENN TUXEN: Styrelederen i Oslo Taxi trekker seg fra styreledervervet sitt med umiddelbar virkning. Foto: Aftenposten
(VG Nett) Glenn Tuxen trekker seg som styreleder i Oslo Taxi med umiddelbar virkning.


Tuxen ønsker nå å konsentrere seg om å motbevise påstander fra Samferdselsetaten om at han og hans kone skal ha drevet ulovlig, heter det i en pressemelding fra Oslo Taxi, ifølge NTB.

Nestleder Guri Bringsli overtar som styreleder frem til neste generalforsamling.

Irritert Tuxen

Glenn Tuxen opplyser til VG Nett han har merket de siste dagers medietrykk. Men mest irriterer han seg over Samferdselsetaten i Oslo kommune.

- Jeg liker svært dårlig at Samferdselsetaten driver saksbehandling på TV 2. Dette kunne de tatt opp med oss i steden for. Vi visste ikke noe om dette, hevder han overfor VG Nett.

Det var på 21-nyhetene 16. desember at det kom frem at Samferdselsetaten mener at opptil 200 drosjeeiere kan ha ulovlige drosjeløyver.

- De etterforsker meg på grunn av at de mener jeg har bestyrt min kones drosjeløyve ulovlig. Det har de gjort basert på regnskaps-innrapporteringen til min kone og meg fra 2006. Vi har levert fellesregnskap sammen i 13 år, og har ikke hørt noenting før, sier Tuxen videre.

Han forteller videre at han stiller seg undrende til at dette plutselig skulle bli en sak nå.

- Som sagt liker jeg dårlig å bli hengt ut for å drive ulovlig.

Glenn Tuxen legger til at han «egentlig ikke har følt denne saken som en stor belastning» - siden han mener han og hans kone har rent mel i posen.

De mellom 100 og 200 drosjeeierne, som skal ha ulovlige drosjeløyver, risikerer å miste løyvene sine.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks