Hovedinnhold

Heikki Holmås tok med bryllupsgjestene på blåtur

Bryllupsboom i SV

MOTTAKELSE PÅ MONO: Heikki Holmås tar i mot Audun Lysbakken og Siv Mjaaland på utestedet Mono, hvor han tidligere jobbet. Foto: HELGE MIKALSEN/VG
MOTTAKELSE PÅ MONO: Heikki Holmås tar i mot Audun Lysbakken og Siv Mjaaland på utestedet Mono, hvor han tidligere jobbet. Foto: HELGE MIKALSEN/VG
(VG Nett) SV-statsråd Heikki Holmås og kona Sunniva Pettersen Eidsvoll, tok med gjestene på blåtur da de giftet seg i dag.

Denne saken handler om:

SV-statsråd Heikki Holmås og kona Sunniva Pettersen Eidsvoll, tok med gjestene på blåtur, etter at de giftet seg på utestedet Mono i dag.

Det eneste gjestene fikk beskjed om, var å møte opp på baren Mono i Oslo sentrum, før avgang til et ukjent sted.

- Jeg har noen teorier, men jeg er redd jeg tar feil, sier miljøvernminister og Heikki-kamerat Bård Vegar Solhjell til VG Nett.

Utviklingsminister Heikki Holmås fridde til Sunniva etter tre års samboerskap.

- Jeg fridde på toppen av timeteren i Pirbadet i Trondheim. Hun sa ja, fikk ringen og så hoppet vi, sa Holmås til VG Helg.

Hans forlovede Sunniva Pettersen Eidsvoll er også SV-politiker, og er 11 år yngre.

- Jeg tror på kjærligheten, sier Holmås til VG.

Kledd matchende

Paret var for anledningen kledd i matchende burgunderrøde skjerf og sløyfe. Klokken halv ett tok de gjestene med seg videre til en borgerlig vielse på ukjent sted.

SNART GIFT: Heikki Holmås og Sunniva Pettersen Eidsvoll sammen på mottakelsen på Mono. Foto: HELGE MIKALSEN/VG
SNART GIFT: Heikki Holmås og Sunniva Pettersen Eidsvoll sammen på mottakelsen på Mono. Foto: HELGE MIKALSEN/VG


- Hun kommer til å gjøre han lykkelig. Og lykke kan man ikke få for mye av, sier tidligere SV-leder Kristin Halvorsen, som kom sammen med sin ektemann Charlo.

SV-leder Audun Lysbakken giftet seg med Siv Mjaaland tidligere i år. Han tror Holmås også blir en bedre politiker av å få seg kone.

- Sunniva gjør Heikki til en lykkelig mann. Det er jeg glad for både som kompis og partileder, sier Lysbakken.

Alle gjestene fikk stempel og navneskilt som fortalt hvordan de kjenner ekteparet.

Attitude

Holmås sier han falt for konas attitude.

- Hun har en kul attitude. Det er ikke mulig å beskrive det på en annen måte, sier Holmås.

Sunniva Pettersen Eidsvoll, sier hun falt for ektemannens utstråling.

- Han har en enorm utstråling. Han er alltid veldig blid og glad i folk, sier Eidsvoll.

De unge partitoppene i SV har løpt til kirken og byfogden for å gifte seg de siste årene:

** Inga Marte Thorkildsen og Lars Kolltveit holdt bryllupsfest for 80 gjester i 2002. Under middagen avslørte brudgommen at paret da hadde vært gift hemmelig gift i fire år.

- Vi var veldig, veldig forelsket og vi giftet oss selv om det i manges øyne var altfor tidlig, sa Thorkildsen til Dagbladet.

** Audun Lysbakken og Siv Mjaaland feiret bryllupsfest på Månefisken i Oslo 30. juni i år. Paret giftet seg offisielt sommeren 2011.

** Bård Vegar Solhjell og Therese Evensen giftet seg i Skjeberg kirke i mai 2008. Paret ble viet av tidligere miljøvernminister Helen Bjørnøy.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks