Hovedinnhold

Politiet frykter angrep på Siv Jensen

ØKER SIKKERHETEN: PST frykter angrep mot Siv Jensen. Foto: Scanpix
ØKER SIKKERHETEN: PST frykter angrep mot Siv Jensen. Foto: Scanpix
Politiets sikkerhetstjeneste frykter at Siv Jensen kan komme til å bli angrepet som følge av støtten til Israels angrep på Gazastripen, skriver Dagbladet.

Denne saken handler om:

Frp-formannen har flagget sympati med israelernes sak og skal klokken 17 i dag holde appell på en støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. To timer senere akter hun å delta i et fakkeltog til støtte for krigens ofre.

Valgforsker:Frps støtte til Israel gir velgertap

Siv Jensens sikkerhet vil bli tema i møter hos politiet i dag, melder Dagbladet, som fra flere kilder i PST og Oslo-politiet får bekreftet at det er frykt for at «noen» har et ønske om å skade Frp-formannen. Selv frykter hun ikke bråk, sier hun til avisen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks