Elevavisen

VG Nett-logo

Fredag 9. oktober

Annonseinfo

Diskusjon - Norsk Politikk

Klikk her for å gå til forumet

Diskusjon - Internasjonal politikk

Klikk her for å gå til forumet

Skolen nå...
Skrevet av elev fra Oppland i 1. klasse i videregående skole.
Idag skjedde det noe som mange av mine klassekamerater irritert seg stort over, inkludert meg. Lærere gir oss ingen informasjon, selv når det gjelder vår utdanning. Og de skal liksom være der og LÆRE oss, og gi oss RÅD om hvordan komme videre i livet. De klager støtt og stadig over hvor få lærere det er, slik at undervisningen ikke er nok. Men når de først klager, kan de kanskje vise en grunn til å være en lærer da? Gjennomsnitten karakteren for å bli en lærer er TRE! TRE!! Og de forventer at vi skal vite alt mulig og er smarte, bare fordi vi har valgt linja Allmenn?

Vi hadde om sannsynlighet i matte timen, og vår lærer, som ikke kan å lære bort matte, spurte om vi "å ha det inn med teskje?". Dette var nesten grensen til at min lunte gikk. Sånn snakker man ikek til sine elever! Man kan ikek forvente at alle skjønner emd en gang, spesielt når det gjelder sannsynlighet! For hver matte time, blir jeg mer og mer irritert over læreren vår. Han er så utrolig dårlig til å lære bort, og når vi først spør hvorfor det er slik det er, forklarer han det med at man trenger erfaring for å forstå det. Hva slags idiotisk svar er det? Erfaring? hvis han hade så veldig mye "erfaring", burde hand a klare å forklarer det på null komma niks?

Lærere nå burde kanskje ta jobben sin litt mer seriøst.Selvom det faget de har er ikke deres hovedbase, burde de kanskje gjøre så godt de kan for å lære oss? Klart, jeg har vært borti lærere som er UTROLIG flinke, og i at alle mennesker er forskjellige, kan ikke alle være like flinke. Men vi kan da prøve vårt beste for det? Når vi først har gått inn for det? Det jeg mener her, er at jeg syns at noen lærene tar jobben deres litt for gitt. De forventer noen ganger alt for mye fra oss. Men selvfølgelig, vi må også gjøre vår lille del av jobben. Vi må være innstilt på lære!
EGEN INNSATS:
Jeg prøver å gi min mening om det som blir diskutert i undervisningstimene. Prøver så godt jeg kan å hjelpe andre, hvis de trenger hjelp. Men ellers er jeg blid, slik at det er god stemning.
SKOLENS INNSATS:
Det er ikek mye stort som blir gjort for elevene, klart noen sier ifra og klager, men det blir ike gjort noe stort bedre...

Hva syns du?

Diskuter jobb og utdanning

Klikk her for å gå til forumet