Hovedinnhold

Tiltalt for å ha slått Vidar Kleppe i hodet

En tidligere nestleder i AKP er tiltalt for legemsfornærmelse etter at han slo Vidar Kleppe i hodet med en plakat under et valgmøte i Oslo i fjor sommer.

VG følger

SLÅTT: Vidar Kleppe ble slått i hodet med en plakat under et valgmøte i Oslo i fjor sommer. Arkivfoto: NICOLAI PREBENSEN
SLÅTT: Vidar Kleppe ble slått i hodet med en plakat under et valgmøte i Oslo i fjor sommer. Arkivfoto: NICOLAI PREBENSEN

Den tidligere nestlederen har nektet å vedta en bot for forholdet, som fant sted under et valgmøte for Demokratene på Egertorget i Oslo 22. august 2005.

Kleppe sammenligner saken med bløtkakekastingen mot finansminister Kristin Halvorsen og sier til NRK at angrep mot politikere må tas alvorlig.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Hva synes du? Diskuter saken i kommentarfeltet! Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Vi løfter ofte gode kommentarer øverst i diskusjonen! Trakassering og hat = utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansvarlig for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Vis kommentarer