Hovedinnhold

Finner gratisprogrammene for deg

Gimp er et populært alternativ til Photoshop, ifølge Alternative To. Foto: PC World.
Gimp er et populært alternativ til Photoshop, ifølge Alternative To. Foto: PC World.
Glem dyre programmer. Dette nettstedet finner gratis eller billige alternativer.

Denne saken handler om:

Det er ikke alle som tar seg råd til å kjøpe programmer som Adobe Photoshop og Microsoft Office-pakken. "Alternative To" er en nettjeneste som hjelper deg å finne hva du kan bruke i stedet. Dermed slipper du å lete deg gjennom mylderet av programmer og tjenester på nettet.

LES OGSÅ:7 gratis fotoprogrammer

Søk etter et program og "Alternative To" gir deg en liste med forslag til alternativer. Du kan filtrere resultatene til for eksempel operativsystem eller nettjeneste. Du kan også velge om programmet skal være gratis eller koste penger.

Alternative To er gratis å bruke, men registrerer du deg kan du legger til alternativer du vet om selv. Tjenesten har programmer for Linux, Windows, Mac OS og diverse nettjenester. Gå til www.alternativeto.net.

LES OGSÅ:Rotet bort manualen? Her finner du den!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Har du en mening om denne saken? Vi løfter ofte opp de beste kommentarene! Du må bruke ditt egentlige navn, vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansv. for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Teknologi

Se neste 5 fra Teknologi