Hovedinnhold

1,5 millioner nordmenn på Facebook

POPULÆRT: Facebook har, ifølge deres egne tall, økt med nær 50 prosent på litt over ett år. Foto: Scanpix
POPULÆRT: Facebook har, ifølge deres egne tall, økt med nær 50 prosent på litt over ett år. Foto: Scanpix
(VG Nett) Ifølge egne tall er det nå rekordmange nordmenn på Facebook.

Ved å undersøke Facebooks egne tall for annonsering i Norge, kommer PR-byrået Colt frem til at snaue 1,5 millioner nordmenn er registert på nettsamfunnet. Da VG Nett undersøkte de samme tallene for litt over ett år siden, var tallene på en million deltagende nordmenn.

Størst økning i deltagende er det i aldersgruppen 0 til 17 og over 36, skriver Colt i sin blogg. Det er ikke spesifisert i Facebooks system hvordan de konkluderer med at tallet er knyttet til antall nordmenn på nettstedet.

Les blogg:FrP og Facebook...

Facebook registerte nylig sitt medlem nummer 150 millioner og øker stadig. Nettsamfunnet som organiserer den nær vennekretsen til de deltagende har brede muligheter til å informere om hendelser, nyheter i vennekretsen og mere til.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Øyvind Solstad

Hva synes du? Diskuter saken i kommentarfeltet! Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Vi løfter ofte gode kommentarer øverst i diskusjonen! Trakassering og hat = utestengelse.
Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansvarlig for brukerinvolvering og sosiale medier i VG.
Les mer om vår moderering

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Vis kommentarer