Hovedinnhold

Verdens beste charterhotell?

Mallorcas mest fasjonable hotell blir chartermål

(VG Nett) Mange har drømt om det. For mange som har tatt seg råd til å bo der, har det vært en «once in a lifetime» opplevelse. Nå blir hotellet La Recidencia på Mallorca også tilgjengelig for norske charterturister.

Denne saken handler om:

Det er Star Tour som innlemmer et av Europas mest fasjonable hoteller i sitt såkalte Blue Unique-program neste sommer.

Listen over celebritetene som har bodd på hotellet er lang.

Blant de kjente gjestene som har overnattet på La Recidencia, er blant andre Prinsesse Diana, Pierce Brosnan, Mike Oldfield, Andrew Loydd Webber, Michael Douglas med fru Catherina Zeta Jones, Boris Becker, Claudia Shiffer, Ava Gardener, Madonna, Georgio Armani, Gerard Depardieu, Sean Connory. Og Virgin-sjefen Richard Branson.

VG NETT-LESER:- La Residencia er selvsagt verd et besøk, men jeg tror ikke de slipper inn «turister» som ikke er gjester på hotellet.
Del dine beste tips for området påVG Reises debattforum

Hotellet ligger omgitt av oliven- og sitrustrær på en fjelltopp ved landsbyen Deia.

Det har 17 rom og 31 suiter, alle individuelt møblert med antikke møbler fra Mallorca, og noen med private svømmebasseng.

Den ene av hotellets restauranter, prisbelønte El Olivo, regnes som en av de beste restaurantene i Spania.

DRØM DEG BORT!Se den fantastiske bildeserien fra luksushotellet her!

Gjestene kan også benytte hotellets bassenger, to tennisbaner og stor velværeavdeling med blant annet ulike type badstuer, bad, treningssenter, behandlingsrom og skjønnhetsterapeuter.

Pris: Fra 3.400 og oppover

RESTAURANTER: La Residencia er også kjent for sine gode restauranter. Foto: Orient-express
RESTAURANTER: La Residencia er også kjent for sine gode restauranter. Foto: Orient-express

Nå er det ikke direkte billig å menge seg med stjernene på La Residencia. Hvis du kjøper pakketur med Star Tour må du ut med i overkant av 20.000 kroner per person i dobbeltrom for en uke.

- Da er fly og frokost inkludert, påpeker kommunikasjonsrådgiver Elisabeth Larsen-Vonstett i Star Tour.

Men hvis du likevel skal til Mallorca, kan du unne deg en natt eller to med luksus, og slippe unna med et litt mindre innhugg i lommeboken.

Du kan bestille rom gjennom hotellets egen nettside. Prisene varierer i høy- og lavsesong. Og nå i starten av oktober, kan du slippe unna med snaue 3.500 kroner per natt for et dobbeltrom.

EVIGGRØNNE MALLORCA:Varme somre, milde vintre

LES OM FLERE CHARTERNYHETER SOMMEREN 2010 HER

Star Tour definerer selv «Blue Unique» som håndplukkede hoteller med mye historie i veggene.

Det skal være personlige bosteder hvor du kan sitte ekstra lenge i lobbyen eller restauranten bare for å nyte atmosfæren.

Unike hoteller
- Med Blue Unique har vi ønsket å lete frem hotellperler som er tilpasset den stadig mer individuelle turisten. Hotellene trenger ikke nødvendigvis være luksuriøse, selv om det naturligvis finnes slike også. Det viktigste er at hotellet har en historie å fortelle, at det har sjarm og eleganse, sier Star Tours Lena Peterson.

Hun legger til at servicen på disse stedene ofte er helt unik, og at gjestene blir tatt vare på som om de var en del av hotellfamilien.

Mange nye unike
Star Tour satser stort på disse unike hotellene. Fra før har de 16 Blue Unique på typiske vinterreisemål, som Kanariøyene, Thailand, Egypt, Kapp Verde og Den Dominikanske republikk.

Men til sommeren kommer det 21 nye Ble Unique på tradisjonelle sommer-reisemål. Fem av dem kommer på Mallorca.

SPA: La Recidencia, som blir et av de nye Blue Unique-hotellene på Mallorca, har også en stor spa-avdeling. Foto: Orient-express
SPA: La Recidencia, som blir et av de nye Blue Unique-hotellene på Mallorca, har også en stor spa-avdeling. Foto: Orient-express

LES OGSÅ:
10 TING Å GJØRE I PALMA

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Reise

Se neste 5 fra Reise