Hovedinnhold

Reisenytt fra Sverige:

Feriér med rumpa bar

I NETTOEN: Så avkledd kan du snart være på ferie i Sverige. Foto: Reuters
I NETTOEN: Så avkledd kan du snart være på ferie i Sverige. Foto: Reuters
I juni åpner Skandinavias første Bed & Breakfast for nudister. Totalt satses det tre millioner kroner på det lettkledde prosjektet.

Denne saken handler om:

Det har lenge vært vanlig å feriere naken i land som Spania, Tyskland og Holland. Nå følger Sverige etter, melder Ystads Allehanda.

For tiden er det nemlig stor aktivitet i den svenske byen Skurup. Her arbeider Steffen Brummer Pind og en rekke håndverkere for fullt med å bygge om en gård til en fullverdig Bed & Breakfast for nudister.

- Det er mange som har snakket om å åpne noe lignende i Skandinavia, men ingen har gjort det. Derfor satser vi nå på å bli de aller første, sier Brummer Pind til VG Nett.

Til sammen investerer han og kona Eva tre millioner kroner i feriestedet som skal bestå av fire rom, kjøkken, selskapsrom, avslapningsavdeling og terasse som gjestene kan benytte seg av.

- Her skal folk kunne røre seg fritt nakne både innendørs og utendørs. Etter hvert har vi også planer om å installere en finsk sauna, opplyser Brummer Pind.

Nudistfamilie

Selv er han oppvokst i en nudistfamilie, og har ingen betenkeligheter med å være naken foran andre.

- Jeg har vært vant med det siden jeg var liten, og det er noe av det naturligste som finnes.

- Jeg synes heller ikke det finnes særlig med fordommer lenger, det har dempet seg betraktelig, utdyper svensken.

Hittil har ingen nordmenn booket rom ved Brummer Pinds Bed & Breakfast. Etterspørselen fra resten av Europa, er det derimot ingenting å si på.

- Vi har reservasjoner fra Sverige, Danmark, Nederland og Spania så langt. Det er bra med tanke på at vi ikke åpner før i juni. Nordmenn er selvsagt også velkommen, avslutter han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Reise

Se neste 5 fra Reise